Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte 9. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila
Jane:
--- Quote from: Lencica on January 05, 2011, 11:26:36 AM ---A lahko še zame? ;)
:-*
--- End quote ---
V letu 2011 boš uspešna na vseh projektih, ki si jih boš zastavila. V tem času je tudi pravi čas, če razmišljaš o otrocih ;)
Jane:
--- Quote from: Andres on January 05, 2011, 03:47:27 PM ---Nisem prebral vseh strani tule, toda vseeno me zanima kakšno je moje osebno sporočilo za letošnje leto, 2011.
Andres
--- End quote ---
andres zate pa:
zate bodo v letu 2011 prav tako afirmacije zelo pomembne. S svojimi mislimi lahko dosežeš vse zato si izberi par afirmacij in jih vestno ponavljaj, da zadevo še pospešiš.
Škratinja Nagaya:
Draga Jane,
jaz bi pa rada prosila za karto 2011 za mojega "moža" in eno za mojo kolegico, če ni preveč.
Najlepša ti hvala! :-* :-*
Zarja:
Jane, a lahko še za mene eno prosim
Andres:
--- Quote from: Jane on January 07, 2011, 08:36:08 AM ---
--- Quote from: Andres on January 05, 2011, 03:47:27 PM ---Nisem prebral vseh strani tule, toda vseeno me zanima kakšno je moje osebno sporočilo za letošnje leto, 2011.
Andres
--- End quote ---
andres zate pa:
zate bodo v letu 2011 prav tako afirmacije zelo pomembne. S svojimi mislimi lahko dosežeš vse zato si izberi par afirmacij in jih vestno ponavljaj, da zadevo še pospešiš.
--- End quote ---
Tole je pa prav zanimivo. Bom si izbral par afirmacij in delal kot si predlagala. Hvala.
Andres
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version