Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte 9. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila
Gaia:
--- Quote from: Lencica on January 05, 2011, 11:26:36 AM ---A lahko še zame? ;)
:-*
--- End quote ---
Lenčica, zate sta padli dve kart, in sicer, da bi se bilo fajn začeti ukvarjati z jogo, ker je prava stvar zate ter da je čas, da pustiš za sabo tiste ljudi in situacije, ki ti škodijo ali ti črpajo energijo.
:-* Gaja
Gaia:
--- Quote from: Andres on January 05, 2011, 03:47:27 PM ---Nisem prebral vseh strani tule, toda vseeno me zanima kakšno je moje osebno sporočilo za letošnje leto, 2011.
Andres
--- End quote ---
U, Andres, tebe bo v letošnjem letu podpiral vnebovzeti mojster St. Germain, ki te želi pripraviti do tega, da obudiš svoje čarovniške sposobnosti in jih začneš ponovno uporabljati. Čaka te res čarobno leto. :D
Andres:
--- Quote from: Gaja on January 07, 2011, 10:16:29 PM ---
--- Quote from: Andres on January 05, 2011, 03:47:27 PM ---Nisem prebral vseh strani tule, toda vseeno me zanima kakšno je moje osebno sporočilo za letošnje leto, 2011.
Andres
--- End quote ---
U, Andres, tebe bo v letošnjem letu podpiral vnebovzeti mojster St. Germain, ki te želi pripraviti do tega, da obudiš svoje čarovniške sposobnosti in jih začneš ponovno uporabljati. Čaka te res čarobno leto. :D
--- End quote ---
Hvala Gaja za vpogled. Po tvojih besedah se ne bom ukvarjal samo s turizmom, temveč tudi s sveto geometrijo in bržkone Biokibernetiko.
Glede na dogodke preteklo leto, oziroma še vedno tekoče kijevsko leto, je vse to tudi zelo mogoče. In kajpak turistov bo vedno več, bržkone tudi tistih iz Amerike. Torej me čaka dovolj dela.
Andres
Gaia:
--- Quote from: Andres on January 08, 2011, 05:31:32 AM ---
--- Quote from: Gaja on January 07, 2011, 10:16:29 PM ---
Andres
--- End quote ---
--- End quote ---
Hvala Gaja za vpogled. Po tvojih besedah se ne bom ukvarjal samo s turizmom, temveč tudi s sveto geometrijo in bržkone Biokibernetiko.
Glede na dogodke preteklo leto, oziroma še vedno tekoče kijevsko leto, je vse to tudi zelo mogoče. In kajpak turistov bo vedno več, bržkone tudi tistih iz Amerike. Torej me čaka dovolj dela.
Andres
--- End quote ---
Mislilm, da se boš lotil še česa drugega, ne samo naštetega. ;)
sandry_ca:
Gaja, a lahko še kakšno karto zame, tko na splošno, za 2011 sm že dobila :D
Hvala :-* :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version