Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte 9. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila
Gaia:
--- Quote from: sandry_ca on January 08, 2011, 05:11:46 PM ---Gaja, a lahko še kakšno karto zame, tko na splošno, za 2011 sm že dobila :D
Hvala :-* :-*
--- End quote ---
Seveda. Zate sem potegnila karto Modrost Avalona - Vitez svetega grala, ki ti kaže na sveto združenje ljubezni. Glede na to, kar sem prebrala v eni od zgornjih rubrik, bi rekla, da ti karta sporoča, da je čas, da se zaljubiš vase. Tako boš vedno privabljala ljubezen v svoje življenje in ne boš slabe volje, četudi tvojega dragega ne bo, kajti ljubezen privlači ljubezen. Torej ljubi sebe navkljub vsem svojim 'napakam'.
:-* Gaja
sandry_ca:
--- Quote from: Gaja on January 08, 2011, 05:25:41 PM ---
--- Quote from: sandry_ca on January 08, 2011, 05:11:46 PM ---Gaja, a lahko še kakšno karto zame, tko na splošno, za 2011 sm že dobila :D
Hvala :-* :-*
--- End quote ---
Seveda. Zate sem potegnila karto Modrost Avalona - Vitez svetega grala, ki ti kaže na sveto združenje ljubezni. Glede na to, kar sem prebrala v eni od zgornjih rubrik, bi rekla, da ti karta sporoča, da je čas, da se zaljubiš vase. Tako boš vedno privabljala ljubezen v svoje življenje in ne boš slabe volje, četudi tvojega dragega ne bo, kajti ljubezen privlači ljubezen. Torej ljubi sebe navkljub vsem svojim 'napakam'.
:-* Gaja
--- End quote ---
Čudovito Gaja... hvala :-*
Maja:
Lepo bi prosila za eno sporočilce. Imam določeno situacijo v mislih ...
Škratinja Nagaya:
Prosila bi za eno karto za določeno situacijo. Imam vprašanje v mislih.
Hvala! :-* ang:
nensi:
--- Quote from: Pika on January 13, 2011, 08:09:55 AM ---Prosila bi za eno karto za določeno situacijo. Imam vprašanje v mislih.
Hvala! :-* ang:
--- End quote ---
Začni projekt, povezan z nečem kar zadnje čase zbuja tvojo radovednost. Dobro razišči vse potrebno in naredi kar si želiš :-*
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version