Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte 9. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila

<< < (15/79) > >>

Gaia:

--- Quote from: sandry_ca on January 08, 2011, 05:11:46 PM ---Gaja, a lahko še kakšno karto zame, tko na splošno, za 2011 sm že dobila  :D

Hvala :-* :-*

--- End quote ---

Seveda. Zate sem potegnila karto Modrost Avalona - Vitez svetega grala, ki ti kaže na sveto združenje ljubezni. Glede na to, kar sem prebrala v eni od zgornjih rubrik, bi rekla, da ti karta sporoča, da je čas, da se zaljubiš vase. Tako boš vedno privabljala ljubezen v svoje življenje in ne boš slabe volje, četudi tvojega dragega ne bo, kajti ljubezen privlači ljubezen. Torej ljubi sebe navkljub vsem svojim 'napakam'.

:-* Gaja

sandry_ca:

--- Quote from: Gaja on January 08, 2011, 05:25:41 PM ---
--- Quote from: sandry_ca on January 08, 2011, 05:11:46 PM ---Gaja, a lahko še kakšno karto zame, tko na splošno, za 2011 sm že dobila  :D

Hvala :-* :-*

--- End quote ---

Seveda. Zate sem potegnila karto Modrost Avalona - Vitez svetega grala, ki ti kaže na sveto združenje ljubezni. Glede na to, kar sem prebrala v eni od zgornjih rubrik, bi rekla, da ti karta sporoča, da je čas, da se zaljubiš vase. Tako boš vedno privabljala ljubezen v svoje življenje in ne boš slabe volje, četudi tvojega dragega ne bo, kajti ljubezen privlači ljubezen. Torej ljubi sebe navkljub vsem svojim 'napakam'.

:-* Gaja

--- End quote ---

Čudovito Gaja... hvala  :-*

Maja:
Lepo bi prosila za eno sporočilce. Imam določeno situacijo v mislih ...

Škratinja Nagaya:
Prosila bi za eno karto za določeno situacijo. Imam vprašanje v mislih.
Hvala!  :-* ang:

nensi:

--- Quote from: Pika on January 13, 2011, 08:09:55 AM ---Prosila bi za eno karto za določeno situacijo. Imam vprašanje v mislih.
Hvala!  :-* ang:

--- End quote ---

Začni projekt, povezan z nečem kar zadnje čase zbuja tvojo radovednost. Dobro razišči vse potrebno in naredi kar si želiš  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version