Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte 9. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila

<< < (16/79) > >>

nensi:

--- Quote from: ženska on January 09, 2011, 06:22:41 AM ---Lepo bi prosila za eno sporočilce. Imam določeno situacijo v mislih ...

--- End quote ---

Kaj bi videla in slišala ter občutila, če bi si lahko predstavljala da se tvoja situacija uresniči?
Nisi si zastavila natančnega cilja, zato tudi natančnega odgovora ne vidiš. Stvari postavi jasno in nedvoumno in videla boš odgovor.  :-*

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: nensi on January 14, 2011, 08:39:52 AM ---
--- Quote from: Pika on January 13, 2011, 08:09:55 AM ---Prosila bi za eno karto za določeno situacijo. Imam vprašanje v mislih.
Hvala!  :-* ang:

--- End quote ---

Začni projekt, povezan z nečem kar zadnje čase zbuja tvojo radovednost. Dobro razišči vse potrebno in naredi kar si želiš  :-*

--- End quote ---

Na mestu. Potem, ko sem postavila vprašanje, sem šla v intenzivno raziskavo tega, po čemer sem vprašala!  :)
In stvari se dobro razpletajo.
Hvala, Nensi!  :-* :-*

Maja:

--- Quote from: nensi on January 14, 2011, 08:41:46 AM ---
--- Quote from: ženska on January 09, 2011, 06:22:41 AM ---Lepo bi prosila za eno sporočilce. Imam določeno situacijo v mislih ...

--- End quote ---

Kaj bi videla in slišala ter občutila, če bi si lahko predstavljala da se tvoja situacija uresniči?
Nisi si zastavila natančnega cilja, zato tudi natančnega odgovora ne vidiš. Stvari postavi jasno in nedvoumno in videla boš odgovor.  :-*

--- End quote ---

Hvala, nensi, bo držalo.  :-*

sandry_ca:
Nensi, še jez bi prosila, ko boš imela čas  :-* :-*

Hvala!

nensi:

--- Quote from: Pika on January 14, 2011, 08:51:52 AM ---
--- Quote from: nensi on January 14, 2011, 08:39:52 AM ---
--- Quote from: Pika on January 13, 2011, 08:09:55 AM ---Prosila bi za eno karto za določeno situacijo. Imam vprašanje v mislih.
Hvala!  :-* ang:

--- End quote ---

Začni projekt, povezan z nečem kar zadnje čase zbuja tvojo radovednost. Dobro razišči vse potrebno in naredi kar si želiš  :-*

--- End quote ---

Na mestu. Potem, ko sem postavila vprašanje, sem šla v intenzivno raziskavo tega, po čemer sem vprašala!  :)
In stvari se dobro razpletajo.
Hvala, Nensi!  :-* :-*

--- End quote ---

Naj se uspešno razpletejo, prosim  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version