NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jane, ko boš lahko bi še jaz kakšno karto prosila:)
evo Jane, prosim te za karto
Quote from: Luna on January 01, 2011, 07:15:27 PMJane, ko boš lahko bi še jaz kakšno karto prosila:)Zate Luna pa: Tebi se pa obeta neko novo rojstvo letos, bodisi nosečnost, bodisi ponovno rojstvo tebe same kot druge osebe.
Prosila bi za sporočilo, kaj mi svetujejo v 2011. Hvala
Quote from: Princes on January 04, 2011, 08:40:12 AMProsila bi za sporočilo, kaj mi svetujejo v 2011. Hvala Princes, v tem letu te bo spremljal Sv Frančišek, ki te bo usmerjal, da boš delala tiste stvari, kamor te vleče srce in ne razum. Imej vero in bodi poštena sama do sebe ter naredi tiste spremembe, ki jih že dolgo načrtuješ. Gaja
Jane tudi jaz prosim za eno karto. Hvalaaaaa.
jane, lahko še zame ?
Quote from: sandry_ca on January 05, 2011, 09:04:25 AMjane, lahko še zame ? Sandryca zate pa nehaj kontrolirati vse okoli sebe, ker s tem zaviraš svoje manifestacije.
Quote from: Nena on January 04, 2011, 11:13:26 AMJane tudi jaz prosim za eno karto. Hvalaaaaa. V letu 2011 si predvsem spočij, spoštuj svoje telo in njegove potrebe, poskrbi za prehrano in uživaj v krogu domačih in prijateljev
Quote from: Princes on January 04, 2011, 08:40:12 AMProsila bi za sporočilo, kaj mi svetujejo v 2011. Hvala Za leto 2011 ti vilinke sporočajo, da si zapiši na en list pozitivne afirmacije, ki jih uporabljaj vsak dan. Ob izreku teh afirmacij postajaš bolj pozitivna tako ti kot svet okoli tebe in vse se ti hitreje manifestira.