PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mene pa zanima kako bo s posli v katere vlagam
Mene pa zanima, kako bo zdaj naprej. Bo vse v redu?Itak, da bo. Ampak, bi morala biti na kaj pazljiva? Hvala.
Spet jaz težim. Prosim za sporočilo glede neke relacije... razmišljam zelo močno, kaj se imam iz tega za naučit. Morda tudi - kaj se ima nasprotna stran iz tega za naučit. Morda mi lahko kaka karta malo pomaga razsvetlit obzorje.Najlepša hvala!
Quote from: Pika on March 04, 2011, 02:11:55 PMSpet jaz težim. Prosim za sporočilo glede neke relacije... razmišljam zelo močno, kaj se imam iz tega za naučit. Morda tudi - kaj se ima nasprotna stran iz tega za naučit. Morda mi lahko kaka karta malo pomaga razsvetlit obzorje.Najlepša hvala! Ko delaš najboljše zase, delaš dobro tudi za druge. Sledi le svojemu srcu in intuiciji in ne oziraj se na druge. Uspeh, če si podjetna in samostojna ..........Tole mi je nekam znano.Če že sprašuješ o učenjih: menda je najbolje se osamosvojit in biti brez pričakovanj do drugih.
Prosim za sporočilce .... Povezano je z nekom, ki se mi že lep čas mota po mislih, ker ni nobenega glasu od te osebe .... ??? Naj preneham upati?
Hey Tadeja, mene pa zanima glede dolocene zadeve, ce sem na pravi poti? Hvala
Quote from: Opal on March 05, 2011, 11:43:36 AMProsim za sporočilce .... Povezano je z nekom, ki se mi že lep čas mota po mislih, ker ni nobenega glasu od te osebe .... ??? Naj preneham upati?Vedno je vse tako kot mora bit. Ta oseba se ti z razlogom mota po glavi. Kaj je na njemu/njej takšnega kar tebi manjka? To moraš dodat v svoje življenje in potem šele lahko dobiš povsem drug pogled na svoje življenje in povezavo do te osebe. Ker si nekako čustveno povezana s to osebo samo zaupaj, da so tvoje želje uresničljive. Samo zaupaj! Upanje je že kot neka prošnja, važno pa je zaupanje in polno sprejemanje trenutnih razmer. Včasih bi tako radi kak dogodek izsilili, ampak ravno s tem si delamo največjo škodo (tega se tudi sama še vedno učim - ohh ta potrpežljivost )
Jaz bi tudi prosila za sporočilce Hvala
Quote from: Nena on March 05, 2011, 01:52:34 PMJaz bi tudi prosila za sporočilce Hvala Kaj ti sporočajo?Pa nič posebnega Skoraj vse je tako kot mora bit Samo sprejmi vse priložnosti in ponudbe. Dovoli in pusti se razvajat. Razdeli delo. Premalo uživaš. In to trenutno potrebuješ! Včasih se je enostavno treba odločit in si rečt "dovolj sem bila pridna in dat vse štiri od sebe!" Vikend je med drugim tudi za regeneracijo