Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Theta healing. Izkušnje in vprašanja. Šesti del
Gaia:
--- Quote from: Maja on September 23, 2011, 09:51:15 AM ---Pa ne dolgo nepremično stat na enem mestu ali sedet brez miganja. Najboljša vaja za venske zaklopke je nekajkrat stopiti na prste in močno zategniti mečne mišice. Pomaga venskim zaklopkam, da pošljejo kri navzgor. ;)
--- End quote ---
Meni so všeč tisti čevlji z izgočenim podplatom, zato, ker treniraš mišice meč in hrbta tudi ko hodiš. Imam takšne teniske, pred kratkim sem si pa kupila še taKšne čevlje. :o
Maja:
--- Quote from: Gaja on September 23, 2011, 04:35:37 PM ---
--- Quote from: Maja on September 23, 2011, 09:51:15 AM ---Pa ne dolgo nepremično stat na enem mestu ali sedet brez miganja. Najboljša vaja za venske zaklopke je nekajkrat stopiti na prste in močno zategniti mečne mišice. Pomaga venskim zaklopkam, da pošljejo kri navzgor. ;)
--- End quote ---
Meni so všeč tisti čevlji z izgočenim podplatom, zato, ker treniraš mišice meč in hrbta tudi ko hodiš. Imam takšne teniske, pred kratkim sem si pa kupila še taKšne čevlje. :o
--- End quote ---
Meča je treba natrenirat, da fino stiskajo žile skupaj.
Gaia:
--- Quote from: Maja on September 23, 2011, 09:43:58 PM ---
--- Quote from: Gaja on September 23, 2011, 04:35:37 PM ---
--- End quote ---
--- End quote ---
Meča je treba natrenirat, da fino stiskajo žile skupaj.
--- End quote ---
Vsekakor, in če jih treniraš še dodatno med hojo, je še toliko bolj fajn. ;)
Daia*:
A mi lahko nekdo prosim pogleda kakšna so prepričanja za težave z Ahilovo tetivo?
Nisem doma in zato ne morem pogledati v skripte in knjige, bi pa nujno rabila.
Gaia:
--- Quote from: Daia* on November 29, 2011, 10:21:01 AM ---A mi lahko nekdo prosim pogleda kakšna so prepričanja za težave z Ahilovo tetivo?
Nisem doma in zato ne morem pogledati v skripte in knjige, bi pa nujno rabila.
--- End quote ---
Delaj na prepričanjih v zvezi z neuničljivostjo, pogumom in neustrašnostjo. Pa ne pozabi odpraviti travm v zvezi s poškodbo, ki jo je Ahilova tetiva utrpela. ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version