Author Topic: Orakeljske karte - Svetniki in angeli  (Read 30679 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
Re: Orakeljske karte - Svetniki in angeli
« Reply #45 on: January 08, 2011, 06:08:13 PM »
tudi jaz prosim za sporocilce, Sandrica  ;)

hvala

PRAZNOVANJE!

Angeli vam želijo povedati, da je to svetlo obdobje vašega življenja. Trudili ste se narediti spremembe, ta vaš namen pa se je izrazil v obliki. Zdaj je torej prwvi čas, da napolnite svoje srce s toplim občutkom hvaležnosti. Angeli vas s to karto prosijo, da ostanite brezmejno hvaležni. Kot vrtnar ste, ki zaseje seme in ga neguje, saj zaupa, da bo njegovo delo prineslo novo rast. Zalivajte to seme in skrbite zanj, pa boste kmalu opazili, kako mladi poganjki rinejo na površje. Angeli so vaši pomočniki pri vrtnarjenju, saj vam pomagajo negovati vaš pridelek.

:-* :-*

ooo hvala Sandrica, resnicno upam, da bom imela cez dva dni povod za praznovanje....nekaj cakam ze zelo dolgo....upam  in verjamem, da bo v ponedeljek  ;D

HVALA  :-*

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #46 on: January 08, 2011, 07:43:06 PM »
Hvala Sandry_ca :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #47 on: January 08, 2011, 08:05:36 PM »
Lahko še jaz eno... v zvezi s selitvijo...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #48 on: January 08, 2011, 08:46:26 PM »
Pa bi še jaz prosila za eno karto. Mogoče, če so nove, bo nekaj........ ;)

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #49 on: January 08, 2011, 10:09:59 PM »
sandry_ca, tudi jaz prosim za vpogled v karte. Hvala  :-*

ANGEL VARUH

Vaši angeli varuhi vam želijo povedati, kako močno vas ljubijo. Njihova ljubezen je brezpogojna in vseobsegajoča.

Niste sami. To karto ste potegnili (ubistvu sem :) )kote nekakšno ljubezensko pismo svojih angelov varuhov, s katerim vam sporočajo '' tukaj smo. Nikoli vas nismo zapustili in nikoli vas ne moremo zapustiti. ''
Vaši angeli varuhi vam sporočajo, da zaslužite njihovo pomoč in pozornost. Na tem svetu ni ničesar, kar bi vas ločilo od vaših božanskih pomočnikov. Ti vam nikoli ne sodijo niti vas ne zapustijo zaradi kakeršnekoli napake, ki ste jo storili. Angeli so preprosto tu, vam v pomoč, da lahko duhovno rastete in pomagate drugim.

:-* :-* :-*

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #50 on: January 08, 2011, 10:12:34 PM »
Lahko še jaz eno... v zvezi s selitvijo...

ZNAMENJA:

Univerzum ste prosili za pomoč. Zdaj pa pričakujte dokaze te pomoči. Ta karta vam nakazuje, da želijo angeli z znamenji pritegniti vašo pozornost. Morda lahko poprosijo tudi ptivo, da leti mimo vas. Ali pa vas pripravijo do tega, da večkrat slišite isto pesem. Morda vam na pot položijo tudo neki predmet, tako da ga morate opaziti. Na vsak način poskušajo vzpostaviti zvezo z vami. Prosim, opazite!
Lahko prosite angele, naj vam pošljejo naki znamenje, kadar koli morate nekaj vprašati ali se morate za kaj odločiti. Običanjo ni najbolje, če točno določite, kakšne vrste znamenje želite. Prepustite to angelom, saj so zelo dobri v ustvarjanju prepoznavnosti svoje prisotnosti.

:-*

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #51 on: January 08, 2011, 10:18:30 PM »

ZAUPANJE:

Angeli vedo, da ste bili v preteklosti razočarani. In ta doživetja so mogoče spodkopala vaše zaupanje vase, v druge ljudi ali celo v Boga. Vendar pa vas opominjajo, kako zelo je pomembno, da ohranite zaupanje in vero.
S to karto, angeli še posebno poudarjajo vrednost samozaupanja. Vedp, da ste tako kot vsi ostali, v preteklosti delali napake. A te napake niso razjedale vaše prave narave. Še vedno je v vas povsod pričujoči Bog, in ta je nezmotljiv! Angeli vas prosijo, naj verujete v Boga in zaupate tudi njim. Pomagli vam bodo, da bo vsak od vas zaupal tudi samemu sebi.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #52 on: January 09, 2011, 12:06:56 PM »
Hvala sandry_ca za čudovito sporočilo. Mwaaaa  :-* ang:

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #53 on: January 09, 2011, 12:07:35 PM »
Hvala sandry_ca za čudovito sporočilo. Mwaaaa  :-* ang:

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #54 on: January 09, 2011, 12:08:32 PM »
Ups, vmes me je vrglo ven, opozarjalo na napako, zdaj pa odgovor dvakrat. Torej dvakrat velja :).

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #55 on: January 09, 2011, 02:26:18 PM »
Tudi jaz bi prosila za eno karto, hvala lepa.

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #56 on: January 09, 2011, 04:19:02 PM »
Tudi jaz bi prosila za eno karto, hvala lepa.

ŠTUDIJ:

Ta karta samo potrjuje, da je zdaj za vas pomemben čas, ko se lahko naučite novih veščin. Mogoče ste začutili, da bi se radi vpisali v kakšen tečaj, karta pa vam samo potrjuje, da ste na pravi poti. Če pa že obiskujete šolo, vas angeli prosijo naj nadaljujete s šolanjem.
Včasih, ko smo v obdobju učenja v svojem življenju, bi radi preverili svoje na novo pridobljeno znanje. Namesto, da bi nadaljevali z učenjem, bi radi uporabili tisto, kar smo se naučili. A vse ob svojem času. Ta karta vas opozarja, naj se tega ne lotite nemudoma. Raje uživajte v procesu učenja! V rasti, ki spremlja izkustva izobraževanja, lahko bolj uživamo, če se zavedamo, da se moramo osredotočiti na vsak trenutek ''tukaj in zdaj''!

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #57 on: January 09, 2011, 04:31:02 PM »
Ups, vmes me je vrglo ven, opozarjalo na napako, zdaj pa odgovor dvakrat. Torej dvakrat velja :).

je že uredu :)  :-* :-* :-*

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #58 on: January 09, 2011, 04:58:58 PM »

ZAUPANJE:

Angeli vedo, da ste bili v preteklosti razočarani. In ta doživetja so mogoče spodkopala vaše zaupanje vase, v druge ljudi ali celo v Boga. Vendar pa vas opominjajo, kako zelo je pomembno, da ohranite zaupanje in vero.
S to karto, angeli še posebno poudarjajo vrednost samozaupanja. Vedp, da ste tako kot vsi ostali, v preteklosti delali napake. A te napake niso razjedale vaše prave narave. Še vedno je v vas povsod pričujoči Bog, in ta je nezmotljiv! Angeli vas prosijo, naj verujete v Boga in zaupate tudi njim. Pomagli vam bodo, da bo vsak od vas zaupal tudi samemu sebi.

UF....Močno sporočilo. Hvala. Prva dva stavka držita.

Offline bikec12

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #59 on: January 09, 2011, 05:06:11 PM »
Lahko še jaz prosim za eno karto. Zanima me predvsem kako se bo ta situacija razvijala v prihodnosti.