Author Topic: Projekt-manifestacija III.  (Read 144414 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mitra

• Novinec
  • *
Re: Projekt-manifestacija III.
« Reply #90 on: March 31, 2011, 08:38:35 AM »

Prva misev za zaščito živali... eni se trudijo, medtem ko nekateri ta trud s pridom izkoriščajo in se izživljao nad bogimi  živalcami.
Seveda je podpora poslana, rade volje.

(res imam delo na tem področju...
Sem želela hrta, da razbremenim bogo živalco, ki je tekmovala vse svoje življenje. Pa se je zataknilo, ker ne znam poskrbeti za psa. Ja haloooooo? Več časa bi morala nameniti psu, kot otroku. Otrok lahko spi na kavču, hrt pa mora malo manj da ne na vodni postelji. ....
Bi lahko še pisala, kaj vse so mi še povedali.. Uglavnem se je bolj splačalo dobiti mojo kužiko, se imava prav fino, mladički... igranje.... )

Naj ples uspe in s tem tudi prireditev :-*

Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #91 on: March 31, 2011, 08:45:14 AM »
Še iščem. Je vseeno kdo nastopi, samo da bo ena fajn bachata ;D

Predlagam Leona  :D

Sem mu že rekla, pa ni bil preveč za stvar... hehe

Hvala vsem :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #92 on: March 31, 2011, 09:22:20 AM »
Podpora poslana! Razturala boš.

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #93 on: March 31, 2011, 10:33:00 AM »

Prva misev za zaščito živali... eni se trudijo, medtem ko nekateri ta trud s pridom izkoriščajo in se izživljao nad bogimi  živalcami.
Seveda je podpora poslana, rade volje.

(res imam delo na tem področju...
Sem želela hrta, da razbremenim bogo živalco, ki je tekmovala vse svoje življenje. Pa se je zataknilo, ker ne znam poskrbeti za psa. Ja haloooooo? Več časa bi morala nameniti psu, kot otroku. Otrok lahko spi na kavču, hrt pa mora malo manj da ne na vodni postelji. ....
Bi lahko še pisala, kaj vse so mi še povedali.. Uglavnem se je bolj splačalo dobiti mojo kužiko, se imava prav fino, mladički... igranje.... )

Naj ples uspe in s tem tudi prireditev :-*

misel  ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #94 on: March 31, 2011, 10:45:31 AM »
Vsaka žival je odgovornost, živo bitje in ne stvar...poznam takšne in drugačne izkušnje teh društev in ljudi, ki so želeli ali tudi posvojili psa, muco... ne poznam tvoje izkušnje, niti tebe, Mitra.

To je moje mnenje na splošno: nujno je potrebno dobro " pretresti " vsakega potencialnega posvojitelja, ker vsak dejansko ni zrel za takšno odgovornost ( enako velja za otroke )... ideja....bomo imel kužka, ker je lep, ker je moderno itd...ko pa se pojavi prvi problem pa hop nazaj v zavetišče, na cesto ali še kaj hujšega. In to na žalost ni redko. To tudi pove nekaj o nas.

Vsako živo bitje, pa naj bo odrasla oseba, otrok ali žival potrebuje mejo in ima določene pravice. Se mi zdi, da zelo pogosto ljudje funkcionirajo tako, da imajo npr. družino, otroke, za njih si vzamejo čas kolikor toliko, žival pa je kar tako nekaj za zraven, za zabavo. In če imajo čas zanj ali ne,,,itak mora ubogat. Pa ne peljejo psa na sprehod, ga puščajo samega v stanovanju, ker jim je napoti, ko gredo nekam itd... pa začne pes uničevati pohištvo, se ponečedi v stanovanju...hop potem je pa nevzgojen, problematičen pes, ki ga je potrebno discplinirati.

Ja pa kaj še, se ve, koga bi bilo potrebno prevzgajati ..

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #95 on: March 31, 2011, 12:06:59 PM »
Taja, se strinjam s tabo. Dober primer je recimo pri moji sestri. Ona je na vsak način hotela imeti psa, ga je za svoj 18. rojstni dan tudi dobila od takratnega fanta, sedaj se je pa zgodilo to, da ona pač enostavno nima več časa zanj. Vsi ostali ga rihtamo, bogi naš kuža bi brez nas že poginil, če mene prašaš. Sedaj pravi, da to ni njen pes, da moramo kao mi skrbet zanj, tako da ga sedaj mami okol vozi, vsi ga nekako potem še na sprehode vozimo, ker imamo ogromno poti okoli, ponavadi gre zelo rad z mami ali mano okoli jezera, oči ga pa zjutraj pelje ven lulat. Pes, oziroma katera koli žival je odgovornost. Jaz ko grem za dalj časa od doma, pa da ni nobenega v hiši takrat, vedno poskrbim za mojega mačka, dam ključe in hrano bratrancu, ki je iz istega kraja, pa on poskrbi za mačkona. Saj ni potrebno veliko, samo pač prilagoditi se je treba. Je pa odgovornost, to se pa strinjam, na katero pa ni vsak pripravljen in se je niti ne zaveda, na žalost.
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #96 on: March 31, 2011, 05:01:29 PM »
Tango se počasi premika jupiiiiiiiiiiiiiiiii :). Samo še bachatica...

Podpora poslana! Razturala boš.

Kako to misliš, saj ni bil namen, da bi nastopala jaz :o
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #97 on: March 31, 2011, 08:14:36 PM »
 A misliš, da bi naju čudno gledal, če bi midve bachato odplesale  :D ;D
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #98 on: March 31, 2011, 08:53:17 PM »
Tejka, pošiljam ljubezen, da se bo vse uredilo. :-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #99 on: April 01, 2011, 01:21:52 AM »
A misliš, da bi naju čudno gledal, če bi midve bachato odplesale  :D ;D

Hehehe mogoče pa ne. Smo pol ti vodiš... ;D

Hvala Gaja in ostalim tudi seveda  :-* :-* :-*
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #100 on: April 01, 2011, 08:04:05 AM »
A misliš, da bi naju čudno gledal, če bi midve bachato odplesale  :D ;D

Hehehe mogoče pa ne. Smo pol ti vodiš... ;D

Hvala Gaja in ostalim tudi seveda  :-* :-* :-*

Me zanima, če je že kdaj bla kakšna bachata odplesana, kjer sta plesali dve ženski. Moški bi nedvomno uživali  :D
9ZK 674

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #101 on: April 01, 2011, 09:16:20 PM »
Mislim............
A je važno kdo nastopa,........... namen in prošnja pa je važna in "raztur" za namen tudi.
Al pa sem jaz čudna...

Misel (vredu, sprejmem kritiko, in sem hvaležna)
Kar se posvojitve kuža tiče.... psa imam od kar pomnim in nemalo solz je že preteklo zaradi izgube (starost, bolezen...)
Imam mucke, kravice, putke, prašičke... farma, če bi živela v Ameriki, tu pa se preprosto reče kmetija.

Saj pravim da imam še vzorce za premenjat na tem področju, ampak me pa res moti to, da negdo ki ima nekaj znanja iz papirja ali od nekoga ki mu je tako zapovedal... bo mene učil, ki imam prakso. Razmišljam v to smer da bi pomagala kužiju, zaustavi me pa dilomirana pravnica, da ne ustrezam njenim predpostavkam...... Ja prov, pol naj ga ima v pesjaku, jaz bi ga imela spuščenega in mirno v enem mesecu bi se naučil kje mu je mesto in do kje lahko gre. Še glasu ni treba vzignit ali ga mahati s kolom. Kužiji so zelo hvaležna in učeče bitja.

Malo sem zaplavala stran od namena, ta tema se še vseeno imenuje manifestacija.....
Upam da je prireditev uspela v poni meri in seveda ples tudi :-)

Imejte lep dan
 :-* :-* :-* :-*

Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #102 on: April 12, 2011, 08:11:51 AM »
Jst bi pa dons kej čarala  ;D

Ker je ravno Tejkin rojstni dan, lakho na zbira, kaj bomo sčarali. Torej Tejka, povej, kaj bi rada imela, bomo čarali, potem se boste pa še ostali napisali, kaj želite.  :)
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #103 on: April 12, 2011, 08:18:57 AM »

Ker je ravno Tejkin rojstni dan, lakho na zbira, kaj bomo sčarali. Torej Tejka, povej, kaj bi rada imela, bomo čarali, potem se boste pa še ostali napisali, kaj želite.  :)

Tejka, vse najboljše !  :-*

(Saša, zame tako veš...  ;)  ;D ... šest ničel ima ... )

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #104 on: April 12, 2011, 08:30:16 AM »

Tejka, vse najboljše !  :-*

(Saša, zame tako veš...  ;)  ;D ... šest ničel ima ... )

Haha Jernej, ja vem ja  ;D Bom uvrstila na seznam  :P
9ZK 674