Evo dragi moji, pa je za nami. Hvala za vso podporo, sedaj pa k seznamčku in sporočilom:
Tejka, tebe sem videla obkroženo z ljubeznijo, seveda v novi hišici, tako zelo srečno. V ozadju sem videla moškega, očitno se ti nekdo približuje, bodi pozorna. Prav tako sem tvojima sinovoma poslala ljubezen, pri starejšem sem videla žensko, morebiti simpatijo novo, nisem pa pozabila na tvoje ljubljenčke vse.

Luna, zate imam sporočilo, da sprosti vso žalost, ki jo še nosiš v sebi. Ob sebi imaš Marijo, Mater božjo, ki ti sporoča, da ko boš to žalost dokončno spustila, se bo naredil prostor za novo veselje.
Neška, ma tebe sem videla obdano s srečo, predvsem pa svobodno. Tvoja ključna beseda - ljubezen.
Gaja, ob sebi imaš Ganeša. Očitno ti hoče predati še dodatno sporočilo. Sem pa poslala podporo še tvojim novim prostorom poslovnim in pa seveda poslu. Ma neverjetno ti je laufalo, jaz sem kar gledala

Jerry, ob tebi sem videla Jezusa, ki ti sporoča, da se malo zmigaj in bodi malo bolj odločen pri doseganju svojih ciljev.
Tea in bik, vaju sem videla, ko sta se sprehajala z roko v roki, s seboj sta pa nosila še vedrčke želja, ki so bile vse uresničene. Prav kopala sta se v zlatem prahu, ki je deževal na vaju, se pravi, sploh ne rabita nič skrbet. Pa na hitro sem videla neko jadrnico, kaj hočeta nabaviti novo ali samo kaj prenoviti sedanjo? Uglavnem, jadrnica je bla.

Škorpijonka, dobro, da že vnaprej mislim na vse, hehe. Ti si imela ob sebi Marijo Magdaleno, ki ti sporoča, da malo bolj izrazi in neguj svojo žensko plat. Prav tako pa so se zmanifestirale vse tvoje želje

Jane, tebe sem videla v novi službi

Prav prihrumela si v pisarno k šefu in rekla, dajem odpoved, adijo, in šla svoji novi službi naproti. Res noro. A razmišljaš kej v tej smeri? Uglavnem, uspe ti lahko tako ali tako. Sem pa tudi dala namero, da se tvoje manifestacije v hipu uresničijo.
Rena, tebe sem tudi videla obdano z vsem obiljem, tako da ti sploh ne rabiš nič skrbet.
Taja, čeprav se nisi javila v to temo, sem tik pred zaključkom začutila, da rabiš podporo in sem ti jo poslala. O nečem očitno razmišljaš zadnje čase, tako da ne skrbi, se bo razpletlo super.
Pa naš Andres se mi je tudi prikradel v misli, tako da je še on dobil porcijo poboža. Ne vem, očitno že rabi, da bo lažje delal nočne v hotelu

Drugače sem pa takoj na začetku poslala vso ljubezen našo skupno mami Zemlji, da se spremembe in čiščenje, skozi katerega gre sedaj, razplete čim bolj lahkotno. Je bila prav vesela te porcije. Imeli smo pa tako neverjetno podporo mojstrov, da je bilo v neizmerno veselje danes tole čaranje.
Hvala vsem, naj vam služijo vse manifestacije in sporočila.