Author Topic: Projekt-manifestacija III.  (Read 144406 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Projekt-manifestacija III.
« Reply #120 on: April 12, 2011, 08:29:41 PM »
Evo dragi moji, pa je za nami. Hvala za vso podporo, sedaj pa k seznamčku in sporočilom:

Tejka, tebe sem videla obkroženo z ljubeznijo, seveda v novi hišici, tako zelo srečno. V ozadju sem videla moškega, očitno se ti nekdo približuje, bodi pozorna. Prav tako sem tvojima sinovoma poslala ljubezen, pri starejšem sem videla žensko, morebiti simpatijo novo, nisem pa pozabila na tvoje ljubljenčke vse.  :)

Luna, zate imam sporočilo, da sprosti vso žalost, ki jo še nosiš v sebi. Ob sebi imaš Marijo, Mater božjo, ki ti sporoča, da ko boš to žalost dokončno spustila, se bo naredil prostor za novo veselje.

Neška, ma tebe sem videla obdano s srečo, predvsem pa svobodno. Tvoja ključna beseda - ljubezen.

Gaja, ob sebi imaš Ganeša. Očitno ti hoče predati še dodatno sporočilo. Sem pa poslala podporo še tvojim novim prostorom poslovnim in pa seveda poslu. Ma neverjetno ti je laufalo, jaz sem kar gledala  :o

Jerry, ob tebi sem videla Jezusa, ki ti sporoča, da se malo zmigaj in bodi malo bolj odločen pri doseganju svojih ciljev.

Tea in bik, vaju sem videla, ko sta se sprehajala z roko v roki, s seboj sta pa nosila še vedrčke želja, ki so bile vse uresničene. Prav kopala sta se v zlatem prahu, ki je deževal na vaju, se pravi, sploh ne rabita nič skrbet. Pa na hitro sem videla neko jadrnico, kaj hočeta nabaviti novo ali samo kaj prenoviti sedanjo? Uglavnem, jadrnica je bla. ;D

Škorpijonka, dobro, da že vnaprej mislim na vse, hehe. Ti si imela ob sebi Marijo Magdaleno, ki ti sporoča, da malo bolj izrazi in neguj svojo žensko plat. Prav tako pa so se zmanifestirale vse tvoje želje  ;)

Jane, tebe sem videla v novi službi  :o Prav prihrumela si v pisarno k šefu in rekla, dajem odpoved, adijo, in šla svoji novi službi naproti. Res noro. A razmišljaš kej v tej smeri? Uglavnem, uspe ti lahko tako ali tako. Sem pa tudi dala namero, da se tvoje manifestacije v hipu uresničijo.

Rena, tebe sem tudi videla obdano z vsem obiljem, tako da ti sploh ne rabiš nič skrbet.

Taja, čeprav se nisi javila v to temo, sem tik pred zaključkom začutila, da rabiš podporo in sem ti jo poslala. O nečem očitno razmišljaš zadnje čase, tako da ne skrbi, se bo razpletlo super.

Pa naš Andres se mi je tudi prikradel v misli, tako da je še on dobil porcijo poboža. Ne vem, očitno že rabi, da bo lažje delal nočne v hotelu  :D

Drugače sem pa takoj na začetku poslala vso ljubezen našo skupno mami Zemlji, da se spremembe in čiščenje, skozi katerega gre sedaj, razplete čim bolj lahkotno. Je bila prav vesela te porcije. Imeli smo pa tako neverjetno podporo mojstrov, da je bilo v neizmerno veselje danes tole čaranje.

Hvala vsem, naj vam služijo vse manifestacije in sporočila.
 :-*
9ZK 674

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #121 on: April 12, 2011, 08:32:41 PM »
Hvala, saša!!!!!!!
 :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Luna

• Mojster
« Reply #122 on: April 12, 2011, 08:39:20 PM »
Hvala :-* Res sem v zadnjem času malce žalostna, zaradi enih prepirov okoli mene, ampak stvar gredo na bolje :)
Še 1x hvala, bilo je prijetno :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #123 on: April 12, 2011, 08:40:02 PM »
Juhuuuu Saša. Iskrena hvala in objemček. Jaz sem te tudi videla med "čaranjem", videla sem orla ter čutila njegov let, mislim, da sem videla tudi želvo, pa veliko rožico, podobno sončnici....hehe.... Grem zdaj gledat med Kaj nam sporočajo živali :). Kaj pa rastline?  ;)

Hvala, mwaaaaaa  :-* :-* :-*

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #124 on: April 12, 2011, 08:43:32 PM »

Tea in bik, vaju sem videla, ko sta se sprehajala z roko v roki, s seboj sta pa nosila še vedrčke želja, ki so bile vse uresničene. Prav kopala sta se v zlatem prahu, ki je deževal na vaju, se pravi, sploh ne rabita nič skrbet. Pa na hitro sem videla neko jadrnico, kaj hočeta nabaviti novo ali samo kaj prenoviti sedanjo? Uglavnem, jadrnica je bla. ;D

Drugače sem pa takoj na začetku poslala vso ljubezen našo skupno mami Zemlji, da se spremembe in čiščenje, skozi katerega gre sedaj, razplete čim bolj lahkotno. Je bila prav vesela te porcije. Imeli smo pa tako neverjetno podporo mojstrov, da je bilo v neizmerno veselje danes tole čaranje.

Hvala vsem, naj vam služijo vse manifestacije in sporočila.

Hvala Saša  :-* :-* :-*

Jadrnico te dni želiva dat na kopno, bo dobila novo oblekico in zaščito. Seveda imava v načrtu tudi nove blazine v spalnici in dnevni sobi  :D

Fajn da se vse uresničuje. Imela sem tako presneto dober občutek, da bi kar tam ostala. Hvala za odlično thetkanje Saša  :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #125 on: April 12, 2011, 08:45:42 PM »
A zato sem jaz videla to jadrnico. No kakorkoli že, itak se bo vse razpletlo super, hehe.

Rena, orel je modrost in pa svoboda  ;) Sončnica mi pa asociira na sonce, tretjo čakro, samozavest, moč.

Me veseli, da je bilo tudi vam prijetno, meni je bilo super.

9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #126 on: April 12, 2011, 08:54:03 PM »
Evo dragi moji, pa je za nami. Hvala za vso podporo, sedaj pa k seznamčku in sporočilom:

Jane, tebe sem videla v novi službi  :o Prav prihrumela si v pisarno k šefu in rekla, dajem odpoved, adijo, in šla svoji novi službi naproti. Res noro. A razmišljaš kej v tej smeri? Uglavnem, uspe ti lahko tako ali tako. Sem pa tudi dala namero, da se tvoje manifestacije v hipu uresničijo.

A dej nehi hehe, razmišljam seveda, saj mi solarc letos to kaže, pa tudi vse karte, ki ste mi jih na začetku leta povlekli  :D Pustimo se presenetit  :) Pa hvala  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #127 on: April 12, 2011, 08:55:05 PM »
Saša, sem našla orla, ravno ti si napisala o njem. Kako res tudi zame. Prav dobro, ti si ga videvala, jaz pa tudi ob tvoji manifestaciji... :D Ja, fajn si se spomnila za sončnico. Me je ravno zadnjič moj učitelj reikija opozarjal na tretjo čakro. Ma kako se vse poklapa.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #128 on: April 12, 2011, 08:57:11 PM »

Jane, tebe sem videla v novi službi  :o Prav prihrumela si v pisarno k šefu in rekla, dajem odpoved, adijo, in šla svoji novi službi naproti. Res noro. A razmišljaš kej v tej smeri? Uglavnem, uspe ti lahko tako ali tako. Sem pa tudi dala namero, da se tvoje manifestacije v hipu uresničijo.

A dej nehi hehe, razmišljam seveda, saj mi solarc letos to kaže, pa tudi vse karte, ki ste mi jih na začetku leta povlekli  :D Pustimo se presenetit  :) Pa hvala  :-*

Prosim, draga  :)
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #129 on: April 12, 2011, 08:58:17 PM »
Saša, sem našla orla, ravno ti si napisala o njem. Kako res tudi zame. Prav dobro, ti si ga videvala, jaz pa tudi ob tvoji manifestaciji... :D Ja, fajn si se spomnila za sončnico. Me je ravno zadnjič moj učitelj reikija opozarjal na tretjo čakro. Ma kako se vse poklapa.

Ja, sem ga zadnjič videla  :)

Tko mi je priletelo sporočilo, sem samo posredovala hehe. Itak se vse poklapa, tako kot vedno.
9ZK 674

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #130 on: April 12, 2011, 09:03:33 PM »
pa sem zamudila, pa tko rada čaram :)

pa sam ene stvari si ne morem sčarat :S

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #131 on: April 12, 2011, 09:50:52 PM »
Škoda ker sem prepozna  :-\

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #132 on: April 13, 2011, 01:27:18 AM »
Hvala Saša :-* :-* :-*
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #133 on: April 13, 2011, 07:08:39 AM »
Ooo Saša, najlepša hvala tudi za sporočilo namenjeno, res preveč tuhtam, sem preveč zaskrbljena, v srečen izzid zaupam, samo vidim ga še ne.

hvala še enkrat  :-*

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #134 on: April 13, 2011, 08:39:07 AM »
Hvala Saša :-* :-* :-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555