No, zdaj je pa tudi že čas,ko so stvari tako daleč, da še jaz povem moje poročilo glede stvari, ki smo jih manifestirali jeseni zame. Bila semv taki gužvi, pa tudi nič konkretnega ni bilo za poročati, potem pa naenkrat... Torej, vse, prav vse gre po tisti poti, ki smo si jo zamislili. Pravzaprav še po boljši. Prostor smo dobili, pripeljali najnovejšo opremo, to je kar se naše firme tiče. Kar se pa mene, sem pa tudi dočakala svojo blazno dobro poslovno idejo, s katero sem prepričala še soproga, da me bo podprl, k sodelovanju se mi ponujajo ljudje, za katere niti v sanjah nisem upala, da jih bom lahko vsaj kaj vprašala, našla sem idealno izobraževanje, da se prekvalificiram... Skratka,uspeli smo, naša manifestacija je bila 100%. No, glede denarja še ni veliko videti, me pa nekaj zanima. Kaj stori vesolje, če zavrneš tisto, kar ti da? Zanimivo zgodbo imam za vas. Šolanje stane recimo 4800 eur. Jasno, da nimam toliko denarja. Potem me pa najde nekdo, drugi dan po manifestaciji, ko sem manifestirala plačilo šolnine, ki mi ponudi 12x410 eur, če bi smel mojo fotografijo objaviti na naslovnici knjige. Seveda se moj soprog s tem ni strinjal, ker je podvomil v legalnost, jaz pa sem zaradi ljubega miru odklonila ponudbo. Zdaj pa računajte, koliko je 12 x 410 eur in naj mi kdo pove, če mi bo vesolje še kaj poslalo ali meni, da se norčujem iz njega?