9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Drage moje, sem korak pred zaključkem predšolske vzgoje v sredo začnem s poklicno maturo, prosila bi za vso pomoč in podporo, sicer sem samozavestna, samo sej veste, še mal za večjo sproščenost vedno prov pride. se pravi v sredo ob 9h pa naslednji teden 23 in 24 ob 11h in sem zaključila (z odliko seveda )službo sem pa itak že zdavni dala v manifestacijo, tko d tisto bo tudi hvala hvala hvala
Evo, se javljam tudi jaz.Jutri ob 9h zjutraj imam razgovor za službo....Hvala za vsako dobro misel in željo.Če je namenjeno v najvišje dobro, naj uspe, drugače bo pa kakšna druga.Iskrena hvala vsem! Zarja, poglej uro posta....vse bo v redu!
Evo, se javljam tudi jaz.Jutri ob 9h zjutraj imam razgovor za službo....Hvala za vsako dobro misel in željo.Če je namenjeno v najvišje dobro, naj uspe, drugače bo pa kakšna druga.Iskrena hvala vsem!
Quote from: Zarja on June 13, 2011, 08:11:44 PMDrage moje, sem korak pred zaključkem predšolske vzgoje v sredo začnem s poklicno maturo, prosila bi za vso pomoč in podporo, sicer sem samozavestna, samo sej veste, še mal za večjo sproščenost vedno prov pride. se pravi v sredo ob 9h pa naslednji teden 23 in 24 ob 11h in sem zaključila (z odliko seveda )službo sem pa itak že zdavni dala v manifestacijo, tko d tisto bo tudi hvala hvala hvala Z veseljem. Če pa rabiš kakšne nasvete glede angleščine, ti jih lahko dam iz prve roke.
Enkrat smo manifestirali službe... Ne najdem več kdaj je to bilo, samo sporočam, da sem dobila