NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on September 27, 2011, 11:12:08 AMQuote from: Pika on September 17, 2011, 12:25:43 PMHvala, Gaja!Jaz bom poročala čez dober teden glede prvih rezultatov. Poročam...Od tega, kar sem napisala na papir, se ni zgodilo nič. Se je pa nekaj zelooooo hudooo zanimivega odprlo oz. nakazalo, tako da upam, da bo iz tega kaj.Zdaj pa molim, da bo. Je že.
Quote from: Pika on September 17, 2011, 12:25:43 PMHvala, Gaja!Jaz bom poročala čez dober teden glede prvih rezultatov. Poročam...Od tega, kar sem napisala na papir, se ni zgodilo nič. Se je pa nekaj zelooooo hudooo zanimivega odprlo oz. nakazalo, tako da upam, da bo iz tega kaj.Zdaj pa molim, da bo.
Hvala, Gaja!Jaz bom poročala čez dober teden glede prvih rezultatov.
Quote from: Gaja on September 27, 2011, 03:38:44 PMQuote from: Pika on September 27, 2011, 11:12:08 AMQuote from: Pika on September 17, 2011, 12:25:43 PMHvala, Gaja!Jaz bom poročala čez dober teden glede prvih rezultatov. Poročam...Od tega, kar sem napisala na papir, se ni zgodilo nič. Se je pa nekaj zelooooo hudooo zanimivega odprlo oz. nakazalo, tako da upam, da bo iz tega kaj.Zdaj pa molim, da bo. Je že. Joj, Gaja! Naj se zgodi! Hvala!
Jaz bi pa prosila za podporo k uresničitvi zgoraj omenjenega poslovnega cilja. Pa da se vse izide v najvišje dobro vseh vpletenih. Pa na pošten način. Hvala!
Hvala, Urša! Sem izvedela, da je bil danes samo pregled. Operacija pa baje 11.10.