Author Topic: Pomori ptic, rib, rakov po svetu  (Read 11173 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Pomori ptic, rib, rakov po svetu
« on: January 07, 2011, 09:31:40 AM »
Prosim, preberite si današnji članek na spletu, zakaj ptički in ribe umirajo. Kaj vse človeška roka in pamet ne naredijo. Grozljiva je ta politika.

http://24ur.com/novice/svet/vedel-je-kaj-se-dogaja-zato-so-ga-umorili.html

Sicer pa je slika na celem svetu strašljiva, kje vse je prišlo do pomorov živali.

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&oe=UTF8&msa=0&msid=201817256339889828327.0004991bca25af104a22b&t=h&z=2
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Pomori ptic, rib, rakov po svetu
« Reply #1 on: January 08, 2011, 05:50:02 AM »
Sprva sem mislil, da je bilo kaj strupenega v dinamitu novoletnih raket.  Zdaj nekako tudi mislim v smeri zarote raznih vibracij, signalov, frekvenc, ki jih vojska na ta poseben letni dan testira na pticah.  Torej smo nasledni lahko na vrsti mi, saj nenazadnje gre za neko posebno orožje.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline lou

• Novinec
  • *
« Reply #2 on: January 15, 2011, 11:51:16 AM »
Dragi moji forumaši, evo me nazaj po krajšem premoru.
Rada bi vam posredovala nekaj linkov glede stvari, ki se trenutno dogajajo na naši ljubi planeti. Ne vem, če ste že nekaj brali o tem ali  spremljali, namreč naša Majka Zemlja menja svoje tečaje, dogaja se velika sprememba in to je to, kar se v Majanskih prerokbah govori in tudi omenja v njihovem koledarju. Planeta se čisti, oslobaja vse te negativne energije, ki smo jo ljudje posejali z svojimi misli in delom in s katero smo jo prizadeli, onesnažili. (Za svojo slovenščino se opravičujem, verjamem pa, da me boste vsi razumeli.)
Tale pomor ptic, rib, rakov in ostalih živali ni posledica ognjemetov in različnih zarot, pač pa reakcija živalskega sveta na te spremembe. Oni so najbolj prizadeti, ker so najbolj vezani na cikle našega planeta in njene magnetne silnice.
Ali ste vedeli, da je na Grenlandiji sonce vzšlo dva dni prej kot je normalno. Po tem zimskem času naj bi se pojavilo 13. januarja, vzšlo ja pa 11. januarja!
Posredujem vam nekaj linkov, ki so nažalost v angleščini. Prosila pa bi tiste, ki se na prevajanje (računalniško) bolj spoznate, da prevedete ko boste imeli časa tako, da bi tudi tisti, ki neznajo angleščine bili deležni novih informacij.

http://www.bgs.ac.uk/research/highlights/southAtlantic2010.html

http://kurier.at/nachrichten/2064344.php

Velik objem vsem skupaj,
Lou

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #3 on: January 15, 2011, 06:28:17 PM »
Tole s pomori je prava svetovna svinjarinja in ravno mislil sem, da mogoče hladna vojna po novem deluje ravno na tem območju. Mislim, da bomo vsak čas prišli do točke, ko bo skupinsko svet začel Ameriko bojkotirati na vseh področjih.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #4 on: January 15, 2011, 07:29:43 PM »
Lahk sam rečem...ZA BRUHAT...kaj je s temi ljudimi, kaj se dogaja v njihovih glavh, da počnejo take stvari!?
  ??? ??? ??? >:( >:( >:(

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #5 on: January 16, 2011, 07:41:29 PM »
Ob teh rečeh mi preprosto pade v glavo, da je celotno negovanje okolja, torej ekološko obnašanje posameznika navadna zarota. Da se drugače z različnimi pristopi.  In spet smo v Ameriki.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858