Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma-četrti del

(1/59) > >>

Andres:
Bomo nadaljevali na tem mestu. Predhodna istoimenska tema, vendar tretji del je v spodnjem linku.

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,2260.msg120526.html#msg120526

Andres

taja6:
Kje bi bilo v moževi karti videti, da je večino življenja preživel v tujini in da so se dosti selili, glede na to, da je njegova 9. hiša prazna, vladar 9. hiše  :Sa je v 12. hiši in je tudi v  :op z  :Lu ? Morda je ravno  :Lu prispevala neko " nestabilno " življenje?

hvala za pomoč  :-*

Jane:
Sovladar četrte ( merkur) v  :op z  :U ( selitve ) ki je itak sovladar devete. To mi je v uč padlo, za kaj več pa takoj ko uspem.

taja6:

--- Quote from: Jane on February 10, 2011, 08:10:28 AM ---Sovladar četrte ( merkur) v  :op z  :U ( selitve ) ki je itak sovladar devete. To mi je v uč padlo, za kaj več pa takoj ko uspem.

--- End quote ---

::) vidiš, ko mi znanja manjka, jaz sem mislila, da šteješ za sovladarja neke hiše samo, če gre za vrinjeno znamenje  ::)

hvala jane  :-*

Tea:

--- Quote from: taja6 on February 10, 2011, 07:26:37 AM ---Kje bi bilo v moževi karti videti, da je večino življenja preživel v tujini in da so se dosti selili, glede na to, da je njegova 9. hiša prazna, vladar 9. hiše  :Sa je v 12. hiši in je tudi v  :op z  :Lu ? Morda je ravno  :Lu prispevala neko " nestabilno " življenje?

hvala za pomoč  :-*

--- End quote ---

Taja, čisto odvisno od tega, v katerem življenjskem obdobju je bilo to in na kakšen način se je odzival na to življenje v tujini, je takrat študiral, delal ali bi otrok in če je zanj to res predstavljala tujino. In kaj je zanj predstava o domu?
Tujina se šteje ko nekdo to doživi s čisto drugačno kulturo in etiko bivanja ..... npr.
Potem jaz npr. zelo težko gledam karto tvojega moža, ker nimam nikaršnega pojma, kako živijo Maročani in kakšne genske predispozicije v navadah in običajih imajo. Zato je karte tujcev na nek način težko razložit, vsekakor pa se jih lotimo drugače, kot evropejske, ker že v osnovi drugače ti ljudje razmišljajo in čutijo.

On ima zelo široke orbise v karti. Jaz bi npr. njegovo Luno označila kot neaspektirano.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version