Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Natalne karte članov foruma-četrti del
Andres:
Bomo nadaljevali na tem mestu. Predhodna istoimenska tema, vendar tretji del je v spodnjem linku.
http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,2260.msg120526.html#msg120526
Andres
taja6:
Kje bi bilo v moževi karti videti, da je večino življenja preživel v tujini in da so se dosti selili, glede na to, da je njegova 9. hiša prazna, vladar 9. hiše :Sa je v 12. hiši in je tudi v :op z :Lu ? Morda je ravno :Lu prispevala neko " nestabilno " življenje?
hvala za pomoč :-*
Jane:
Sovladar četrte ( merkur) v :op z :U ( selitve ) ki je itak sovladar devete. To mi je v uč padlo, za kaj več pa takoj ko uspem.
taja6:
--- Quote from: Jane on February 10, 2011, 08:10:28 AM ---Sovladar četrte ( merkur) v :op z :U ( selitve ) ki je itak sovladar devete. To mi je v uč padlo, za kaj več pa takoj ko uspem.
--- End quote ---
::) vidiš, ko mi znanja manjka, jaz sem mislila, da šteješ za sovladarja neke hiše samo, če gre za vrinjeno znamenje ::)
hvala jane :-*
Tea:
--- Quote from: taja6 on February 10, 2011, 07:26:37 AM ---Kje bi bilo v moževi karti videti, da je večino življenja preživel v tujini in da so se dosti selili, glede na to, da je njegova 9. hiša prazna, vladar 9. hiše :Sa je v 12. hiši in je tudi v :op z :Lu ? Morda je ravno :Lu prispevala neko " nestabilno " življenje?
hvala za pomoč :-*
--- End quote ---
Taja, čisto odvisno od tega, v katerem življenjskem obdobju je bilo to in na kakšen način se je odzival na to življenje v tujini, je takrat študiral, delal ali bi otrok in če je zanj to res predstavljala tujino. In kaj je zanj predstava o domu?
Tujina se šteje ko nekdo to doživi s čisto drugačno kulturo in etiko bivanja ..... npr.
Potem jaz npr. zelo težko gledam karto tvojega moža, ker nimam nikaršnega pojma, kako živijo Maročani in kakšne genske predispozicije v navadah in običajih imajo. Zato je karte tujcev na nek način težko razložit, vsekakor pa se jih lotimo drugače, kot evropejske, ker že v osnovi drugače ti ljudje razmišljajo in čutijo.
On ima zelo široke orbise v karti. Jaz bi npr. njegovo Luno označila kot neaspektirano.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version