Zdravo!
Sem bolj nova na tem forumu pa sem si izdelala natalno karto
Pa bi nekoga lepo lepo prosila če mi malo bolj razloži oz. pove kakšne glavne značilnosti
Predvsem imam pa vprašanje če mi lahko kdo pove kaj mi trenutno ( v sedanjem času svetuje) kajti s partnerjem se seliva na svoje, tudi v službi nevem če mi bodo podaljšali pogodbo... Res bi lepo prosila če bil kdo tako prijazen
Lep dan še naprej!
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2gw_01_vesna_hp.48483.30922.gif&res=63&va=&cid=0xdfileFrIEFM-u1322227577
Izbrala si nista prav nič pravi trenutek. Če odštejemo retrogradnosti, pa mrke tudi tvoja karta kaže, da imaš sama s sabo kar obilico dela.
T Plutona konj. Saturn in kvadrat Merkur R in opozicija vladarju mrka Jupitru tvori veliki križ
Tako da selitev /merkur/ ni najbolj posrečena zadeva/, je pa Merkur tudi vladar tvoje 6 zato nosi prej zaplete in težave s službo, kot pa dokončno ureditev situacije
K Plutonskemu tranzitu pa lahko damo še T Urana, ki prav tako tvori veliki križ /ne še, ga pa bo v letu 2012, tako da letošnje leto bo precej spremenljivo in polno učenj.
Kot je Jane že napisala si vabljena k sodelovanju na forum in ti želim dobrodošlico. Druga stvar pa je, da bi bilo pametno, da obiščeš astrologa, ki ti bo pojasnil situacijo in ti dal ustrezne usmeritve.