Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki

Naj... dogodek dneva IV del

<< < (23/235) > >>

Jane:

--- Quote from: Neska on February 02, 2011, 08:49:46 AM ---
--- Quote from: Gaja on February 02, 2011, 08:33:35 AM ---
--- Quote from: skorpijonka on February 01, 2011, 09:08:20 PM ---Vidve to resno?!
 ;D :D

--- End quote ---

Seveda. Ni se z šalit s čustvi otrok.

--- End quote ---

Absolutno.
 :)

--- End quote ---

Res je, naš je imel sicer lani eno punčko v vrtcu, ki mu je bila blazno všeč, ker je bila starejša, mlajše ga očitno ne zanimajo. In je bilo prav hecno, ko je vsakič ko je šel mimo njenih čeveljčkov ali copatkov le te pobožal in rekel, da so od Maje. Je bilo res kjut. Ampak je bil očitno pe premajhen saj še ni imel dve leti, da bi doživljal taka čustva kot od Pike in Nežke.

skorpijonka:

--- Quote from: skorpijonka on February 01, 2011, 09:08:20 PM ---Vidve to resno?!

--- End quote ---

--- End quote ---

Nisem se šalila glede čustev, ampak glede povezave: vajina otroka. Od Neske in od Goge, kako prikladno...
 ;)

Gaia:

--- Quote from: skorpijonka on February 03, 2011, 12:42:43 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---

Nisem se šalila glede čustev, ampak glede povezave: vajina otroka. Od Neske in od Goge, kako prikladno...
 ;)

--- End quote ---

Ja, če smo pa bili na obisku pri njih. :D

skorpijonka:
Ajaaaa...... ja, hudo, ne?  ;)

sasa:
Evo, da sporočim moje dogodke vikenda, ne samo dneva.

Sem na seminarju, spet sem bogatejša za izkušnjo (btw, super seminar, samo igračkaš se), kupila sem si (končno) žadovo kroglo, poleg tega je pot do mene našla še labradoritova kroglica, daleč največje presenečenje pa je bilo, ko sem v soboto zvečer v dar dobila ogroooooooomnnooo šivo lingam, poleg nje pa še odlično sporočilce, ki ga bom pripopala kar v modre misli. Obilje res prihaja z vseh strani v vseh oblikah...
 :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version