Dogodki. Splošno in trenutno vroče. > Svet v lepši ali slabši obliki

Naj... dogodek dneva IV del

<< < (24/235) > >>

Maja:

--- Quote from: sasa on February 07, 2011, 07:25:32 AM ---Evo, da sporočim moje dogodke vikenda, ne samo dneva.

Sem na seminarju, spet sem bogatejša za izkušnjo (btw, super seminar, samo igračkaš se), kupila sem si (končno) žadovo kroglo, poleg tega je pot do mene našla še labradoritova kroglica, daleč največje presenečenje pa je bilo, ko sem v soboto zvečer v dar dobila ogroooooooomnnooo šivo lingam, poleg nje pa še odlično sporočilce, ki ga bom pripopala kar v modre misli. Obilje res prihaja z vseh strani v vseh oblikah...
 :-*

--- End quote ---

:)

pikica53:

--- Quote from: Maja on February 07, 2011, 08:00:25 AM ---
--- Quote from: sasa on February 07, 2011, 07:25:32 AM ---Evo, da sporočim moje dogodke vikenda, ne samo dneva.

Sem na seminarju, spet sem bogatejša za izkušnjo (btw, super seminar, samo igračkaš se), kupila sem si (končno) žadovo kroglo, poleg tega je pot do mene našla še labradoritova kroglica, daleč največje presenečenje pa je bilo, ko sem v soboto zvečer v dar dobila ogroooooooomnnooo šivo lingam, poleg nje pa še odlično sporočilce, ki ga bom pripopala kar v modre misli. Obilje res prihaja z vseh strani v vseh oblikah...
 :-*

--- End quote ---

:)

--- End quote ---

ja super Saša in koliko jih že imaš  ;)? Sporočilo je tudi  8)

Tea:
Zdi se mi, da ste že vsi kulturno navdahnjeni  :D

Jane:
Ja res sem vsak dan kulturno v sluzbi :P

Tejka:
Uf kakšen dan... Delala od 4ih do 7ih na kliniki, prišibala domov, odletela v službo do 17ih (je bilo fuuuuuul dela ker je jutri frej), domov, odnesla otroku igračo, se dobila z dekleti iz službe v BTC-ju (babe itak ;D ), šla še po nekaj za mami, srečala kolega po nekaj letih (no pol njega, ker je tako shujšal) in šla z njem na kavo, pribrzela na kliniko ob 8ih in vpadla v začetek operacije hrbtenice, asistirala, naredila še moj šiht in evo me končno na kavču ;D. Zanimivo, da se ne počutim izmozgano :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version