Pred cca tremi urami se mi je zgodilo nekaj nenavadnega. Moram delit z vami.
V križišču sem zavijala desno, ko je očitno proti meni z leve izsiljeval prednost nek avto. Takrat ga nisem opazila. V tistem trenutku je moj avto začel trobiti, čeprav nisem imela roke na troblji. ???

V bistvu sem se šele takrat zavedla situacije - ko sem zaslišala trobljo lastnega avtomobila in najprej presenečeno pogledala v volan, ustavila, potem pa pogledala okrog sebe. In zagledala avto, ki je stal na moji levi par cm od mojega.
Precej zbegana zaradi "čudnega dogodka" sem peljala naprej... in kasneje parkrat preizkusila trobljo, da se prepričam, ali je bila res moja. RES je bila moja, ampak aktivirala je ni moja roka. Niti ni trobil kdo drug, ker je zvok prihajal direkt iz mojega avta.
V avtu sem peljala tudi svojo hčerko.
Kaj takega se mi še v življenju ni zgodilo, vsaj ne da se spomnim.
V mojem avtu moraš kar konkretno pritisnit na trobljo, da zatrobi. Je trda. Ni variante, da bi pritisnil po naključju.
Ne vem... mogoče je bil polno skoncentriran nek moj nezavedni del oz. nek uč zadaj levo na moji glavi... se sprašujem... če sem kako sama trobila... ampak svojih rok nisem imela na troblji, ko je avto trobil, to je dejstvo.
Kakorkoli že, hvaležna sem, kdorkoli mi je že pomagal!