Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Gaja, ne sprašuj.Mesto mi sploh ne paše več, razen purana, pa še to trenutno bolj ne, čokoladi se tudi bolj kot ne izogibam, po netu pa brskam za veganskimi recepti. Da ne omenjam, da zjutraj mi kava ne paše, naredim dva požirka, pa finito, ne morem več pit, me začne potem kar glava bolet, če jo preveč spijem, enako je s čokolado in mesom. Začenja me glava bolet. Telo mi je očitno začelo zavračati določeno vrsto hrane in pijače in edino prav je, da ga poslušam. Pa že en teden skupaj hodim v Spara, da kupim riževo mleko, ker me kar kliče.
Moj naj naj naj dogodek dneva:zadela sem glavno nagrado v nagradni igri na facebooku, dobila sem zastonj počitnice poletne na Krfu za 2 osebi
Quote from: sasa on April 05, 2011, 01:46:08 PMMoj naj naj naj dogodek dneva:zadela sem glavno nagrado v nagradni igri na facebooku, dobila sem zastonj počitnice poletne na Krfu za 2 osebi A to je to, k dobiš apartma v sezoni zastonj?
Quote from: sandry_ca on April 05, 2011, 01:58:27 PMQuote from: sasa on April 05, 2011, 01:46:08 PMMoj naj naj naj dogodek dneva:zadela sem glavno nagrado v nagradni igri na facebooku, dobila sem zastonj počitnice poletne na Krfu za 2 osebi A to je to, k dobiš apartma v sezoni zastonj? Ja, to je tisto, kar je ekskluzivna nagrada. Sem prej dobila mejl, sm ga mogla dvakrat prebrat, če prou vidm Najbl hecn je pa to, da pojma nimam, kdaj sem sploh sodelovala haha. Ma ni važno, hvaležna sem za obilje
Quote from: sasa on April 05, 2011, 02:46:22 PMQuote from: sandry_ca on April 05, 2011, 01:58:27 PMQuote from: sasa on April 05, 2011, 01:46:08 PMMoj naj naj naj dogodek dneva:zadela sem glavno nagrado v nagradni igri na facebooku, dobila sem zastonj počitnice poletne na Krfu za 2 osebi A to je to, k dobiš apartma v sezoni zastonj? Ja, to je tisto, kar je ekskluzivna nagrada. Sem prej dobila mejl, sm ga mogla dvakrat prebrat, če prou vidm Najbl hecn je pa to, da pojma nimam, kdaj sem sploh sodelovala haha. Ma ni važno, hvaležna sem za obilje ufff...to jih je veliko dobilo, tudi moj fant pa sploh ni sodeloval pri tem
Ma lej, jst se zastonj počitnic nič ne branim, pa še v Grčiji še nisem bla
Quote from: sasa on April 05, 2011, 03:05:05 PMMa lej, jst se zastonj počitnic nič ne branim, pa še v Grčiji še nisem bla Saj se tudi jaz ne bi branila, pa tud v Grčiji še nism bla Samo sva mal prej rezervirala Egipt, tko da na žalost ne bo nič iz tega... škoda, je že moralo biti tako.