IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
A gremo strelat puščice
Quote from: sasa on April 20, 2011, 08:04:37 AMA gremo strelat puščice A amorčkove
Quote from: skorpijonka on April 20, 2011, 07:31:34 AMDogodek dneva/tedna:ne vem, kdaj sem nazadnje takooooo zelo slabo spala že 2. dan zapovrstjo. Katastrofa. ??? Že druga danes si, ki je potarnala, da je slabo spala, jaz sem se pa tudi zbujala ponoč.
Dogodek dneva/tedna:ne vem, kdaj sem nazadnje takooooo zelo slabo spala že 2. dan zapovrstjo. Katastrofa. ???
Quote from: Tea on April 20, 2011, 08:14:16 AMQuote from: sasa on April 20, 2011, 08:04:37 AMA gremo strelat puščice A amorčkove Jst sm mela bolj v glavi une puščice, da koga v rit zadane, jst se pa hihitam
Quote from: sasa on April 20, 2011, 08:18:13 AMQuote from: Tea on April 20, 2011, 08:14:16 AMQuote from: sasa on April 20, 2011, 08:04:37 AMA gremo strelat puščice A amorčkove Jst sm mela bolj v glavi une puščice, da koga v rit zadane, jst se pa hihitam A takole? Od 4:35 naprej ...
Quote from: Gaja on April 19, 2011, 10:23:57 AMRena, pa saj ne grem na 40-dnevni post. Tokrat bo 'le' 30-dnevni. Saša, prepričanja, prepričanja. Jaz sem postala veganka dobesedno od danes na jutri. Če čutiš, da tvoje telo potrebuje postopnost, delaj tako kot čutiš.Regrat ima veliko železa in jaz ga pojem ogromno tudi izven sezone. Da o zeleni solati sploh ne govorim. Te smem vprašat kje ga dobiš? Že med sezono mi ga ne uspe več kot enkrat jest kaj šele izven, pa bi ga takooooo rada
Rena, pa saj ne grem na 40-dnevni post. Tokrat bo 'le' 30-dnevni. Saša, prepričanja, prepričanja. Jaz sem postala veganka dobesedno od danes na jutri. Če čutiš, da tvoje telo potrebuje postopnost, delaj tako kot čutiš.Regrat ima veliko železa in jaz ga pojem ogromno tudi izven sezone. Da o zeleni solati sploh ne govorim.
, sedaj pa je Luna v Škorpijonu, kar je "težka luna"
Quote from: Tea on April 20, 2011, 07:43:32 AM, sedaj pa je Luna v Škorpijonu, kar je "težka luna" Poznam to luno dobr In res je "težka", ampak taka je, aneda
Opravila izpit iz statistike.