Author Topic: Napoved trajanja predmetov  (Read 6082 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Napoved trajanja predmetov
« on: January 19, 2011, 04:07:07 AM »
Vsako leto sem bolj pozoren v katerem času kaj kupim, oziroma v katerem času se začnem dogovarjati za določene stvari. Tako sem na plano potegnil nekaj kar vas utegne presenetiti, saj našel sem stare račune ali po spominu naredil karto nekaterih uporabnih stvari v gospodinjstvu, ki so ali niso trajali dolgo.  

Nakup  DVD

Nakup računalnika

Nakup TV

Po vsem sodeč televizija menim nebi smela imeti dolge funkcionalne dobe. Toda prišlo je tako, da je tačas stara že 12 let, zavedam pa se da toliko let LCD ne bom imel.  

Bržkone je tako, da za predmete, v zgornjem primeru tehniko karta sploh ne drži, oziroma deluje na tak predmet planet ali dva.  Konkretno Venera tam nima kaj iskati, saj noben ne nudi ljubezni.  Enako velja za vibrator, čigar nakup je absolutno največji grupni nateg na svetu.  :)

Sicer pa ne šteje le dan nakupa, temveč datum proizvodnje. Toda ko aparate delajo roboti so vsi isti in spet smo v slepi ulici.

Andres
« Last Edit: January 19, 2011, 04:14:24 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Napoved trajanja predmetov
« Reply #1 on: January 20, 2011, 10:49:17 AM »
Vsako leto sem bolj pozoren v katerem času kaj kupim, oziroma v katerem času se začnem dogovarjati za določene stvari. Tako sem na plano potegnil nekaj kar vas utegne presenetiti, saj našel sem stare račune ali po spominu naredil karto nekaterih uporabnih stvari v gospodinjstvu, ki so ali niso trajali dolgo.  

Nakup  DVD

Nakup računalnika

Nakup TV

Po vsem sodeč televizija menim nebi smela imeti dolge funkcionalne dobe. Toda prišlo je tako, da je tačas stara že 12 let, zavedam pa se da toliko let LCD ne bom imel.  

Bržkone je tako, da za predmete, v zgornjem primeru tehniko karta sploh ne drži, oziroma deluje na tak predmet planet ali dva.  Konkretno Venera tam nima kaj iskati, saj noben ne nudi ljubezni.  Enako velja za vibrator, čigar nakup je absolutno največji grupni nateg na svetu.  :)

Sicer pa ne šteje le dan nakupa, temveč datum proizvodnje. Toda ko aparate delajo roboti so vsi isti in spet smo v slepi ulici.

Andres

Andres, za vse stvari seveda velja enako, kot za ljudi. Ko kupimo neko stvar, je to karta dogodka in ta kaže na odvijanje te stvari, glede na kompatibilnost, ki jo ima karta z nami, ali pa že sama po sebi /težave in popravila, precenjenost ipd./

Venera pa ni samo ljubezen, je tudi vrednost nečesa v materialnem denarnem smisu, pa tudi v smislu oblike, torej estetike.

Se pa s tabo strinjam glede vibratorja in še česa, kar ljudje naravno imamo, pa želimo umetno  ;D ;D ;D ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #2 on: January 20, 2011, 10:55:38 AM »
Res je, da se te karte gledajo nekoliko drugače, kot pa karte za ljudi. Upoštevamo pač vladavine planetov na način, ki jih prilagodimo tistemu predmetu in njegovi funkciji.

Težko za katerokoli stvar rečemo, da bo trajalo ali ne trajalo. Kajti tudi trajanje človeka ni mogoče z gotovostjo napovedati.

Lahko pa opisujemo kaj se bo s tem predmetom dogajalo in na kakšen način bo služil.

Tale tema je zanimiva za proučevanje in učenje, v praktičnem smislu pa za življenje predvsem nepomembna. Kako bomo shajali z našimi gospodinjskimi aparati bo to zapisano skozi urana v naši karti, tako da nam ni treba prav posebej delat kart za te predmete.

Drugo je, če investiramo v nekaj, kar nam naj prinaša nekaj nazaj, to so stroji in orodja, s katerimi bi posledično kaj zaslužili. Tam pa je uporabna vrednost astrologije zelo dobrodošla.

Ne ne šteje se datum proizvodnje, pač pa datum, s katerim smo mi prišli s tem predmetom v kontakt oz si ga vzeli za svojega.

Torej če gledamo pri človeku, se tudi ne vzame datum oploditve /torej ko smo ga naredili/ pač pa datum, ko je prvič samostojno vdihnil svoj dih.
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #3 on: January 21, 2011, 01:39:15 AM »
Kljub vsemu mi ni čisto jasno zakaj v nekaterih primerih predmet kljub slabi karti služi dobro, drugič pa ko je karta tudi slaba, predmet odpove v kratkem času.  Konkretno računalnik ki sem ga kupil skupaj z monitorjem dela še vedno. A je res, da je monitor odpovedal po enem mesecu. Oboje je bilo kupljeno med dvema mrkoma, ki sta bila junija  2009 menim da oba v 12 dneh.

TV je kajpak stvar za sebe, čeprav po 12. letih enko težko pritisnem, kar mi otežkoča začetek branja teleteksta. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #4 on: January 23, 2011, 08:09:27 AM »
Takole na hitrco

računalnik ima enoto 5 /let/
tv ima enoto 8 /let/ potem pa naslednja prelomnica enota 15
DVD ima enoto 8

tole je zlo na brzino Andres
www.Astro-Star.net

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #5 on: April 22, 2020, 05:09:05 AM »
Na tole temo smo čisto pozabili.   Te dni mi gre vse narobe. Imel sem pokvarjen avto, pralni stroj se mi je pokvaril in ko je prišel popravit je ta tudi delal, vendar potem po treh pranjih je crknil motor. Torej moram kupiti novega.  Včeraj in predvčerajšnjim sem si ogledoval kaj naj sploh kupim in to bo verjetno Elektrolux
https://rafha.is/product/ew6f5348b4-26-thvottavel-electrolux-8kg-1400sn-kolalaus

Zdaj sem gledal in opažam, da stari pralni stroj sploh nisem vnesel kdaj sem ga kupil. Torej niti karte nimam. Skratka, ne bi še smel crkniti.  Ta novi, bo šel mogoče še manj časa, vsaj glede na datum.   Tea je nekoč rekla, da to ne velja ravno za tehniko, in da lahko drži tudi slab datum.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858