Draga Tea,
včasih smo rekli "pitaj nešto lakše". Literature je kar nekaj, moj problem pri tem, kaj ti predlagati je, da sem vse brala v angleščini ali nemščini (ko sem živela v tujini v njihovih knjižnicah), teh knjig se pri nas večinoma ne dobi, saj niso prevedene, vsaj kolikor je meni znano, lahko da je danes kaj drugače.
So bile pa to knjige o kabali, stara in nova zaveza, razne enciklopedije o okultnih vedah, angeli na sto in en način.
Če o tem še nisi kaj dosti brala mislim, da se na našem tržišču, verjetno tudi v knjižnici, dobi precej knjig v slovenskem prevodu avtoric Doreen Virtue in Diane Cooper, pa bi se splačalo pobrskati med njimi, saj onidve v njih povzemata različno literaturo in na hitro lahko največ zveš v koncentrirani obliki.
Poleg tega sem veliko brala knjige iz zbirke Saint Germain Press, o vnebovzetih mojstrih, mojstru Saint Germainu in vijoličnem plamenu.
Problem je, da se je te knjige pred časom dalo dobiti le v "zaprtem" krogu, meni jih je posodila prijateljica, so v originalu.
Obstaja sicer "prevod", to so izvlečki iz različnih delov, dobi se tudi pri nas, jaz osebno tega tudi slučajno nisem mogla brat, ker manjka nit pripovedi, ki te v originalu kar vleče, pa čisto druga energija "seva" iz knjig.
V našem prevodu je to zbirka knjig "Jaz sem" - Izbrani nauki Saint Germaina in drugih Vnebovzetih Mojstrov", v več delih, mislim da jih je 6.
Bojim se, da ti nisem kaj dosti pomagala.