Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mah kaki...ritual obrnjen na glavo, včeraj so mi zaplenili računalnik, zamenjali disk, danes imam pa za nalogo, da preverim, če so vse rešili Itak a ne sej dobro da je sonce, da imam energijo, da mam nove zvočnike, da poslušam muziko in DA SE REŽIM
Quote from: Jane on March 24, 2011, 08:43:02 AMMah kaki...ritual obrnjen na glavo, včeraj so mi zaplenili računalnik, zamenjali disk, danes imam pa za nalogo, da preverim, če so vse rešili Itak a ne sej dobro da je sonce, da imam energijo, da mam nove zvočnike, da poslušam muziko in DA SE REŽIM Da se režiš mi je pa všeč
Quote from: Tea on March 24, 2011, 08:44:50 AMQuote from: Jane on March 24, 2011, 08:43:02 AMMah kaki...ritual obrnjen na glavo, včeraj so mi zaplenili računalnik, zamenjali disk, danes imam pa za nalogo, da preverim, če so vse rešili Itak a ne sej dobro da je sonce, da imam energijo, da mam nove zvočnike, da poslušam muziko in DA SE REŽIM Da se režiš mi je pa všeč Pa kaj čem se upirat, sej bo čez en mesec spet vse v redu pa bo, škoda mojih živcev
Nona in nono, hehe. Super! Jst bi prej pasala med vnuke kokr kšne nonote pa mamice
Quote from: sasa on March 24, 2011, 08:55:26 AMNona in nono, hehe. Super! Jst bi prej pasala med vnuke kokr kšne nonote pa mamice Hehehe nič ne skrbi Saša ..... hitro vse pride
Quote from: Tea on March 24, 2011, 08:56:40 AMQuote from: sasa on March 24, 2011, 08:55:26 AMNona in nono, hehe. Super! Jst bi prej pasala med vnuke kokr kšne nonote pa mamice Hehehe nič ne skrbi Saša ..... hitro vse pride To vem, samo jst sm misnla bol po obnašanju.Nekako se mi zdi, da bom una babica, ki bo okol z vnuki ga hodila bluzit