IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Naročilooooooo! Nepričakovano, od nekoga, za katerega sem mislila, da je pred enim letom obupal nad mano. Pa nepričakovan interes za odkup ene ilustracije. Pa nepričakovano naročilo košare. Pričakujem pa omenjeni posel v tujini... Verjamem, da bo.Tisto "klasiko" sem si uspešno izbila iz glave očitno.
Quote from: Pika on October 05, 2011, 10:12:10 AMNaročilooooooo! Nepričakovano, od nekoga, za katerega sem mislila, da je pred enim letom obupal nad mano. Pa nepričakovan interes za odkup ene ilustracije. Pa nepričakovano naročilo košare. Pričakujem pa omenjeni posel v tujini... Verjamem, da bo.Tisto "klasiko" sem si uspešno izbila iz glave očitno. Bravo, me veseli, da deluje.
Quote from: Gaja on October 05, 2011, 01:27:53 PMQuote from: Pika on October 05, 2011, 10:12:10 AMNaročilooooooo! Nepričakovano, od nekoga, za katerega sem mislila, da je pred enim letom obupal nad mano. Pa nepričakovan interes za odkup ene ilustracije. Pa nepričakovano naročilo košare. Pričakujem pa omenjeni posel v tujini... Verjamem, da bo.Tisto "klasiko" sem si uspešno izbila iz glave očitno. Bravo, me veseli, da deluje. Nič odkupa ilustracije. Baje predraga, čeprav sem postavila 3x nižjo ceno, kot je v ceniku. Pa kaj si mislijo, da je popcorn? Zastonj pa ne bom več delala. Jok brate!
Da ti pa reče, da trenutno ne more kupit ilustracije, ker se je ravnokar družina selila v tri bajte, je pa tud mal huda, a ni?
Quote from: Pika on October 10, 2011, 09:00:45 AMDa ti pa reče, da trenutno ne more kupit ilustracije, ker se je ravnokar družina selila v tri bajte, je pa tud mal huda, a ni?