Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing
Skupinsko zdravljenje 6.del
Urška:
Pika, morda boš potem glede na beg našla kakšno povezavo s spodnjimi vzroki.
MIGRENA
Možni vzroki:
Ne marate, da vas potiskajo.
Upirate se toku življenja.
Spolni strahovi. (običajno pomaga mastrubacija)
Novi miselni vzorec:
Sproščam se v toku življenja in mu dopuščam, da mi lagodno in zlahka priskrbi vse, kar potrebujem. Življenje je na moji strani.
Upam, da ti bo v pomoč.
Urška :-*
Škratinja Nagaya:
Hvala, Urška!
Ne maram, da me potiskajo. Absolutno drži.
Recimo, da sem rabila dolgo časa, da sem se naučila reči NE. Ma zdaj se mi zdi, da to znam. Ampak še vedno boli. Hmmm.
Novi miselni vzorec zveni čudovito, bom afirmirala!
Hvala! :-*
sasa:
Tretje oko je predvsem pogled sam vase, ko si nočeš priznat nečesa glede sebe. Tretje oko ni zgolj po naključju postavljeno direktno na sredini čela. Prvi kontakt, ki ga ima tretje oko, je sam vase in ne v zunanji svet, šele nato se lahko odpre višjim sferam.
Pika, mislim, da bi tole znalo kar držat zate. Ker je iz tvojih postov velikokrat razvidno, da se niti ne veš pravzaprav sama odločat velikokrat, rajši vprašaš za nasvet, kar ni nič narobe, da se razumemo, vseeno pa bi morala bolje zaupati sama vase in v svoje sposobnosti ter si dovoliti videti sebe tako, kakršno si.
Jaz čutim, da si nečesa glede sebe nočeš priznati, da nočeš spremeniti situacije in enostavno s tem blokiraš dotok do tretjega očesa in s tem ne vidiš sebe oziroma se nočeš videti takšno, kakršna si, ker bi si potem morala priznati par "napak" in spremeniti nekatere zadeve, kar pa jih v podzavesti nočeš.
sanjalka:
Punce, mene pa že nekaj časa boli desna rama zadaj od lopatice proti vratu.
Bolečino je imel najprej moj partner in to zelo močno, no potem sem zgleda jo povzela jaz, njemu pa je izginila ::)
Mi lahko katera pove kaj naj bi predstavljala ta bolečina in kako to da sem dobesedno isto bolečino povzela jaz, on pa je nima več???
Hvala punce :-* :-* :-*
Gaia:
--- Quote from: sanjalka on November 29, 2011, 11:31:52 AM ---Punce, mene pa že nekaj časa boli desna rama zadaj od lopatice proti vratu.
Bolečino je imel najprej moj partner in to zelo močno, no potem sem zgleda jo povzela jaz, njemu pa je izginila ::)
Mi lahko katera pove kaj naj bi predstavljala ta bolečina in kako to da sem dobesedno isto bolečino povzela jaz, on pa je nima več???
Hvala punce :-* :-* :-*
--- End quote ---
Sanjalka, ljudje, ki so intuitivni včasih prevzemajo naše bolezni in bolečine, kar izhaja še iz časov šamanov, ki so na tak način zdravili ljudi. Malo si pretestiraj prepričanja v zvezi s svojimi zdravilnimi sposobnostmi pa še vse zaobljube, npr. Moram pritegniti bolezen/bolečino nase, da bi jo pozdravila/odpravila. In nadaljuj v tem stilu. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version