Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Theta healing

Skupinsko zdravljenje 6.del

<< < (124/172) > >>

sanjalka:
Hvala Gaia :-*
Do sedaj nisem opazila, da bi kakšno fizično bolečino drugega povzela-razen čustveno.
Sem pa to opazila, da se mi dogaja pri partnerju, prav zanimivo. Sem že povzela njegov zobobol, on ga ni imel več, meni pa je tudi izvenel.
Je pa res, da opažam, da sem izredno intuitivna, da zaznam msili, občutke partnerja in hčere. Za njiju dobesedno vem kaj bosta povedala, kaj čutita, kaj mislita. Je prav zanimivo :)
Je pa res, da imam trenutno P :Me na N :J v 12 hiši in res se mi to dogaja zdaj v tem obdobju ;D
Nisem pa dobro razumela kaj si mislila z zaobljubami?

sasa:
Zaobljube so sklenjene še za časa naših prejšnjih življenj, v smislu, da si se zaobljubila, da boš vedno prevzemala nase bolečine drugih, da boš lahko potem jih zdravila itd.

sanjalka:
Saša hvala :-*
Že od malega me je mama učila, da moram paziti, da se bodo drugi dobro počutili in seveda sem že takrat povzemala slabo počutje drugih nase z namenom, da so drugi ok.

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: sanjalka on November 30, 2011, 08:21:38 AM ---Saša hvala :-*
... seveda sem že takrat povzemala slabo počutje drugih nase z namenom, da so drugi ok.

--- End quote ---

S temle se pa tudi jaz poistovetim.
Predvsem kar se tiče moje primarne družine. Šlo je pa za čustvene bolečine.

Daia*:
Danes bom delala podporo s theto za pozitivno razrešitev zavarovalniškega zahtevka.

Kot veste si je moja mami zlomila zapestje več kot pol leta nazaj. Roka še sedaj, po toliko terapijah in masažah itd. ni ok in verjetno nikoli ne bo tako gibljiva, kot je bila.
Na zavarovalnici se sprenevedajo in zavračajo pritožbe, kljub temu, da je resna poškodba in ni neka izmišljotina, da bi se denar potegnil (konec koncev je tudi zdravljenje v lastni režiji zahtevalo kar nekaj stroškov).

Prosila bi vse, ki lahko, za podporo  :-*

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version