Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vse na seznamu je Kreator napolnil z brezpogojno ljubeznijo Kreatorja. Uživajte!
Spet zamudila. Se vidi, da je bil vikend delovni in nisem imela časa prižgati računalnika.
Prosim, vsem.Quote from: ribica on February 14, 2011, 07:35:04 AMSpet zamudila. Se vidi, da je bil vikend delovni in nisem imela časa prižgati računalnika.V bistvu sem te skupaj z možem uvrstila na seznam, ker sem te zamenjala za Sandry_co, obe imata namreč -ica na koncu nicka in podobni sliki. Očitno je tako moralo biti. Sandry_ci in njenemu dragemu pa pošiljam zdravljenje zdaj. Enemu je uredil grlo, drugemu pa peto na desni nogi. Gaja
Quote from: Gaja on February 14, 2011, 08:56:11 AMProsim, vsem.Quote from: ribica on February 14, 2011, 07:35:04 AMSpet zamudila. Se vidi, da je bil vikend delovni in nisem imela časa prižgati računalnika.V bistvu sem te skupaj z možem uvrstila na seznam, ker sem te zamenjala za Sandry_co, obe imata namreč -ica na koncu nicka in podobni sliki. Očitno je tako moralo biti. Sandry_ci in njenemu dragemu pa pošiljam zdravljenje zdaj. Enemu je uredil grlo, drugemu pa peto na desni nogi. GajaHvvvvaaaaalllaaaaa Gaja....nevrjetna si
Quote from: sandry_ca on February 14, 2011, 11:14:22 AMQuote from: Gaja on February 14, 2011, 08:56:11 AMProsim, vsem.Quote from: ribica on February 14, 2011, 07:35:04 AMSpet zamudila. Se vidi, da je bil vikend delovni in nisem imela časa prižgati računalnika.V bistvu sem te skupaj z možem uvrstila na seznam, ker sem te zamenjala za Sandry_co, obe imata namreč -ica na koncu nicka in podobni sliki. Očitno je tako moralo biti. Sandry_ci in njenemu dragemu pa pošiljam zdravljenje zdaj. Enemu je uredil grlo, drugemu pa peto na desni nogi. GajaHvvvvaaaaalllaaaaa Gaja....nevrjetna si Hvala v mojem in predvsem Kreatorjevem imenu, kajti jaz samo opazujem, vse drugo dela Kreator, zato mu tudi pripisujem vse zasluge.