NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Zmaga on February 22, 2011, 09:34:14 AMQuote from: Gaja on February 20, 2011, 07:03:40 PMSkupinsko zdravljenje je opravljeno in dobila sem nekaj sporočil, ki sem jih pripravljena deliti z vami. GajaPozdravljena Gaja!V naši družini se zadnje čase dogajajo precej nenavadne reči: od "stopicljanja na mestu" (enostavno ne premaknemo stvari naprej) do nenadnega popuščanja zdravja pri tistih, ki jim je zdravje sicer dobro služilo. Zato bi bila zelo vesela, če mi lahko sporočiš ali imaš tudi zame kakšno sporočilo. Najlepša hvala Zmaga Gaja,iz vsega srca se zahvaljujem za pomoč PRI ZDRAVLJENJU v 6. delu: otroka (dva) praktično nista več prehlajena, partnerju pa se je bolečina v glavi bistveno omilila. Zanimivo je, da partner ni vedel za zdravljenje, ne verjame in ne zaupa v stvari, ki niso znotraj okvirov običajnega življenja, pa vendarle je bil uspeh pri njemu neverjeten. SAma nisem theta praktik, ker se nisem udeležila še nobenega seminarja, imam pa zelo dobro izkušnjo z individualno theta terapijo. Sama sem sodelovala z vami v mislih in na svoj preprost način prosila za zdravje vseh. Žal pa moram reči, da se nam (partnerju, meni in enemu otroku)težave zopet pojavljajo, predvsem težave s hrbtom, križem, kot, da nosimo na sebi breme, ki ga ne zmoremo. KLjub vsemu pa je bilo zdravljenje lepa izkušnja. Hvala zanjo!Zmaga
Quote from: Gaja on February 20, 2011, 07:03:40 PMSkupinsko zdravljenje je opravljeno in dobila sem nekaj sporočil, ki sem jih pripravljena deliti z vami. GajaPozdravljena Gaja!V naši družini se zadnje čase dogajajo precej nenavadne reči: od "stopicljanja na mestu" (enostavno ne premaknemo stvari naprej) do nenadnega popuščanja zdravja pri tistih, ki jim je zdravje sicer dobro služilo. Zato bi bila zelo vesela, če mi lahko sporočiš ali imaš tudi zame kakšno sporočilo. Najlepša hvala Zmaga
Skupinsko zdravljenje je opravljeno in dobila sem nekaj sporočil, ki sem jih pripravljena deliti z vami. Gaja