NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Neska, Daia, Pika, Tatjana8 NAJLEPŠA HVALA za podporo. Vse je potekalo bp. Enostaven poseg.Sedaj pa še rezultati analize .....čez nekaj tednov....Še enkrat HVALA!Lep sončen dan vam želim .
Jaz pa zdaj nekaj dni delam na svojem kolenu, ga oblivam z zdravilno energijo, ljubeznijo (hvala, Tea, za nasvet) ... Ugotovila sem, da sem do njega gojila negativna občutja. In je kar malo bolje. Ali pa pomagajo obkladki iz smrekovega mazila ...
Quote from: Maja on September 11, 2011, 11:32:09 PMJaz pa zdaj nekaj dni delam na svojem kolenu, ga oblivam z zdravilno energijo, ljubeznijo (hvala, Tea, za nasvet) ... Ugotovila sem, da sem do njega gojila negativna občutja. In je kar malo bolje. Ali pa pomagajo obkladki iz smrekovega mazila ...Malo bolje?
Maja, imaš zelo zanimiva prepričanja glede zdravljenja.
Quote from: Gaja on September 11, 2011, 11:48:50 PMMaja, imaš zelo zanimiva prepričanja glede zdravljenja. Hm, prepričanja? "Sanacija" poškodbe je itak proces. Če povežem s tem, da je tranzit, ki jo je najbrž povzročil, trajal cca. en mesec ... Je že samo po sebi umevno, da ne bo kar čez noč dobro. Ker me je moralo za toliko in toliko časa ustaviti ...
Quote from: Maja on September 11, 2011, 11:52:19 PMQuote from: Gaja on September 11, 2011, 11:48:50 PMMaja, imaš zelo zanimiva prepričanja glede zdravljenja. Hm, prepričanja? "Sanacija" poškodbe je itak proces. Če povežem s tem, da je tranzit, ki jo je najbrž povzročil, trajal cca. en mesec ... Je že samo po sebi umevno, da ne bo kar čez noč dobro. Ker me je moralo za toliko in toliko časa ustaviti ...Ja, Maja. Zdaj, ko si jih razdelala, so le še bolj zanimiva.
Gaja, najlepša, najlepša hvala Je že bolje