Author Topic: Skupinsko zdravljenje 6.del  (Read 207205 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Skupinsko zdravljenje 6.del
« Reply #600 on: November 23, 2011, 12:45:52 PM »
Buška lahko kaže na to, da se ti odpira tretje oko oz. vsi kanali intuicije. Jaz bi ti svetovala, da greš v času glavobolov v theto, če že nisi tega do zdaj naredila. Ne vem niti, če to zaradi intenzivnosti glavobola lahko narediš. Ti pa pirporočam. Pa boš videla, če bodo bule še vedno prisotne.

Hvala, Gaja. Bom šla v theto... je pa res, da med glavobolom mi to ne gre dobro.
Bom poročala.  ;)

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #601 on: November 23, 2011, 01:01:31 PM »
Hvala vsem za podporo in ljubezen fantku.
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.
Odpre se tisoč novih poti in samo od nas je odvisno, katero si bomo izbrali.

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #602 on: November 24, 2011, 08:53:39 AM »
Fantku so prestavili operacijo. Kljub vsemu hvala za podporo. Bila naj bi čez 14 dni.
Šele ko zmoremo, česar nismo pričakovali, odkrijemo sebe in premagamo dvom, ki je namišljeno strašilo.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #603 on: November 25, 2011, 01:03:07 PM »
Buška lahko kaže na to, da se ti odpira tretje oko oz. vsi kanali intuicije. Jaz bi ti svetovala, da greš v času glavobolov v theto, če že nisi tega do zdaj naredila. Ne vem niti, če to zaradi intenzivnosti glavobola lahko narediš. Ti pa pirporočam. Pa boš videla, če bodo bule še vedno prisotne.

Hvala, Gaja. Bom šla v theto... je pa res, da med glavobolom mi to ne gre dobro.
Bom poročala.  ;)

Spet glavobol in izbuljeno 3. oko.  :-\

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #604 on: November 26, 2011, 12:00:29 AM »

Bom poročala.  ;)

Pošiljam podporo. :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #605 on: November 26, 2011, 10:18:20 AM »

Bom poročala.  ;)

Pošiljam podporo. :-*

Hvala, Gaja!  :-*
Je popustilo, čeprav ni še čisto minilo. V theto nisem mogla it. Bula je pa še vedno malenkost vidna.

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #606 on: November 27, 2011, 09:39:55 AM »
Pika, kaj pa če so tvoje težave z glavoboli iun tretjim očesom povezane s rem, da si mogoče pred nečem kar naprej zakrivaš oči ?
Si morda že kaj delala na tem?

Objemček

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #607 on: November 27, 2011, 10:31:54 AM »
Pika, kaj pa če so tvoje težave z glavoboli iun tretjim očesom povezane s rem, da si mogoče pred nečem kar naprej zakrivaš oči ?
Si morda že kaj delala na tem?

Objemček

Urška, nisem. Mislim celo, da vse dobro vidim in si oči ne zakrivam. To bi se najbrž poznalo na očeh.
Imam tudi 100% vid.  ;) Okulisti celo pravijo, da 200%, he he.  ;)
(to omenjam, ker naj bi bile npr. težave z očmi, slabovidnost,... povezane tudi s podzavestnim ukazom v stilu "nočem videt")
Ampak človek nikoli ne ve. Bom poskusila v to smer.
Hvala!  :-*

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #608 on: November 27, 2011, 02:25:59 PM »
Ja, vem, da gre pri vidu za to kombinacijo.
Mogoče sem se napačno izrazila, boljše bi bilo v smislu da tisto kar vidiš, veš zunaj ali znotraj sebe, težko sprejmeš?

Luise Hay je napisala knjigo Telo je tvoje, kjer imaš lepo opredeljene razloge/prepričanja za glavobol in migreno - odvisno kaj imaš - in potem nova prepričanja s katerimi nadomestiš stara.
Jaz moram reči, da meni pomaga. Če nimaš knjige in če želiš, ti lahko napišem stara in nova prepričanja.

Za izboklino, pa ne bi vedela.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #609 on: November 27, 2011, 06:09:08 PM »
Hvala, Urška!
Knjigo sem brala že pred leti in se zdajle ne spomnim, katera so bila prepričanja v zvezi z migrenami. Bom hvaležna, če mi napišeš.
Sem pa zadnjič z Gajino pomočjo prišla do ugotovitve, da si z migreno priskrbim "svoj mir". To se mi je nekako potrdilo ta teden, ko sem bila v delovni frki in sem jo z avtosugestijami spoštljivo "odslovila" do petka. In mi je do takrat dala mir, potem pa se me je že navsezgodaj lotila dokaj usmiljeno.  ;)

Offline Urška

• Uporabnik
  • **
« Reply #610 on: November 27, 2011, 08:02:31 PM »
Pika, morda boš potem glede na beg našla kakšno povezavo s spodnjimi vzroki. 

MIGRENA

Možni vzroki:
Ne marate, da vas potiskajo.
Upirate se toku življenja.
Spolni strahovi. (običajno pomaga mastrubacija)

Novi miselni vzorec:
Sproščam se v toku življenja in mu dopuščam, da mi lagodno in zlahka priskrbi vse, kar potrebujem. Življenje je na moji strani.

Upam, da ti bo v pomoč.

Urška  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #611 on: November 28, 2011, 11:26:34 AM »
Hvala, Urška!
Ne maram, da me potiskajo. Absolutno drži.
Recimo, da sem rabila dolgo časa, da sem se naučila reči NE. Ma zdaj se mi zdi, da to znam. Ampak še vedno boli. Hmmm.

Novi miselni vzorec zveni čudovito, bom afirmirala!
Hvala!  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #612 on: November 28, 2011, 08:52:05 PM »
Tretje oko je predvsem pogled sam vase, ko si nočeš priznat nečesa glede sebe. Tretje oko ni zgolj po naključju postavljeno direktno na sredini čela. Prvi kontakt, ki ga ima tretje oko, je sam vase in ne v zunanji svet, šele nato se lahko odpre višjim sferam.

Pika, mislim, da bi tole znalo kar držat zate. Ker je iz tvojih postov velikokrat razvidno, da se niti ne veš pravzaprav sama odločat velikokrat,  rajši vprašaš za nasvet, kar ni nič narobe, da se razumemo, vseeno pa bi morala bolje zaupati sama vase in v svoje sposobnosti ter si dovoliti videti sebe tako, kakršno si.

Jaz čutim, da si nečesa glede sebe nočeš priznati, da nočeš spremeniti situacije in enostavno s tem blokiraš dotok do tretjega očesa in s tem ne vidiš sebe oziroma se nočeš videti takšno, kakršna si, ker bi si potem morala priznati par "napak" in spremeniti nekatere zadeve, kar pa jih v podzavesti nočeš.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #613 on: November 29, 2011, 11:31:52 AM »
Punce, mene pa že nekaj časa boli desna rama zadaj od lopatice proti vratu.
Bolečino je imel najprej moj partner in to zelo močno, no potem sem zgleda jo povzela jaz, njemu pa je izginila ::)
Mi lahko katera pove kaj naj bi predstavljala ta bolečina in kako to da sem dobesedno isto bolečino povzela jaz, on pa je nima več???
Hvala punce :-* :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #614 on: November 29, 2011, 01:46:31 PM »
Punce, mene pa že nekaj časa boli desna rama zadaj od lopatice proti vratu.
Bolečino je imel najprej moj partner in to zelo močno, no potem sem zgleda jo povzela jaz, njemu pa je izginila ::)
Mi lahko katera pove kaj naj bi predstavljala ta bolečina in kako to da sem dobesedno isto bolečino povzela jaz, on pa je nima več???
Hvala punce :-* :-* :-*

Sanjalka, ljudje, ki so intuitivni včasih prevzemajo naše bolezni in bolečine, kar izhaja še iz časov šamanov, ki so na tak način zdravili ljudi. Malo si pretestiraj prepričanja v zvezi s svojimi zdravilnimi sposobnostmi pa še vse zaobljube, npr. Moram pritegniti bolezen/bolečino nase, da bi jo pozdravila/odpravila. In nadaljuj v tem stilu. :)
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif