Glede na vsa dogajanja v tem času, sem se zopet odločila speljat ta projekt, ki je že nekaj časa miroval. Spodaj je opiasana razlaga projekta.
PROJEKT TRANSFORMACIJA
Ta projekt, kot sem si ga zamislila in ga izvajam zajema 4 sklope in sicer:
1.ozaveščanje svojega fizičnega telesa in biti tukaj in zdaj
V tem delu se soočamo s svojim fizičnem telesom. Kakšen je naš odnos do njega, kaj je tisto kar nas moti, kar ne maram in kaj je tisto kar bi želeli. Veliko ljudi ima težave s sprejemanjem svojega fizičnega telesa takšnega kot je v vsej svoji lepoti. Dostikrat se osredotočamo le na tisto kar nam ni všeč in s tem povzročamo, da vse tisto še bolj »raste«. Tukaj naredimo transformacijo veh teh negativnih stvari, vseh projekcij drugih, ki so nam jih na takšen ali drugačen način projicirali in smo jih vzeli za svoje. Gre tudi kolektivne projekcije, kakšni bi morali biti, da smo popolni, lepi in sprejeti.
Druga stvar pa je biti tukaj in sedaj v tem trenutku, v tem času in v tem telesu. Naš um je zelo močan aparat, ki mu je velika večina dovolila, da je prevzel kontrolo nad našim življenjem. Zavedati pa se moramo, da smo mi tisti, ki bi morali kontrolirati um in mu dati zeleno luč, kdaj in kako lahko stopi v ospredje. Poleg tega veliko časa umsko preživimo v preteklosti in prihodnosti, nekje v svoji sanjah, zelo malo časa pa dejansko preživimo prav v trenutku. V tem delu odstranimo ujetosti v preteklosti in sedanjosti, naša pričakovanja, potrebe in se osredotočimo na trenutek tukaj in sedaj, dovolimo si samo biti tukaj in sedaj.
2. moška esenca
V tem delu se soočamo s svojim moškim delom sebe. Poleg tega pa tudi z vsemi moškimi v našem življenju. Zajema pa tudi uporabo naše lastne moči, kot moči kreacije in ustvarjanja. Naše življenjske energije. Ta del nam pomaga opustiti vse naše travme, bolečine, negativne izkušnje povezane z moškimi in našim notranjim moškim. Naredimo tudi osvobajanja notranjega moškega ter mu damo svobodo, da se izraža v naše najvišje in najboljše dobro. Poleg tega pa se zavemo svoje moči in uporabo le te v pozitivne in kreativne namene. Kajti moška energija je energija akcije in premika..
3. ženska esenca
V tem delu se soočimo s svojo notranjo žensko ter vsemi ženskami našega življenja. Pogledamo kaj je tisto kaj smo dobili kot projekcije, kaj so nam kazale, kaj nam je všeč in kaj ne. Ta del zajema tudi sprejemanje stvari in ljudi v naše življenje. Pogledamo kaj je naša ženska moč, na katerih nivoji deluje, kje jo imamo zatrto. Prav tako se soočimo s strahovi izražanja naše miline, prizadetosti, ranljivosti. Vse strahove povezane z izkoriščanjem in manipulacijo. Osvobodimo svojo notranjo žensko in ji dovolimo, da se pokaže v vsej svoji lepoti in milini v svoji izvorni vlogi.
4. združena esenca
V tem delu pa se osredotočimo na partnerske odnose. Pretransformiramo strahove povezne s tem. Postavimo si svoje mesto v odnosu. Očistimo vse pretekle bolečine, energetske vezi, projekcije, negativne izkušnje v povezavi s preteklimi partnerskimi odnosi. Naredimo notranjo božansko poroko med svojim notranjim moškim in žensko. Osvobodimo se spon kolektivne zavesti, ki nam ne služi več in uravnovesimo obe energiji, esenci in principa v to telo moškega oz. ženske v tem življenju tukaj in sedaj. Povežemo vse tri esence in jih prizemljimo v svojo relanost.
Cel projekt traja tri mesece. Vsake tri tedne delamo nov sklop. Vse poteka na daljavo. Preko maila mi za vsak sklop napišete vsak svoje tegobe in želje v povezavi z določenim sklopom. Iz tega potem izluščim bistvo in, vam ga pošljem v pregled in potrditev. Ta prepričanja , strahove , tegobe transformiram ponoči med spanjem.(za uro se dogovorimo, ma načeloma delam okoli 1h ponoči) Poleg tega za vsak sklop dobite tudi vaje in mantre. Mantre izgovarjate vsako jutro in večer. Niso obvezne, iz izkušenj pa so zelo dober pomočnik pri samem procesu. Moram povedati, da je ta projekt precej močna stvar in vpliva na vskega posebej drugače. Bolj, ko imate določene stvari skrite in se jim upirate, močneje vse skupaj deluje na vas. S tem, ko se lotimo tega projekta dejansko stopamo na nam neznan teren, ki nam sicer prinaša veliko lepše življenje, vendar se včasih v tej novi vlogi na začetku še ne znajdemo najbolje. Vendar vaja, vera in zaupanje delajo mojstra in to je to kar si vsi želimo v življenju. Vsekakor pa sem vam cel čas transformacije na voljo in če je potrebno naredimo tudi kako individualno čiščenje.
Energetska izmenjava za celoten projekt znaša 120 eur.
S projektom bi začeli 13. junija 2011.
Kdor je zainteresiran, naj mi javi , da vam pošljem navodila in »nalogo« za prvi del projekta.