Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelske karte 10. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila

<< < (7/81) > >>

Tea:
Taja zate sta padli kar dve ven

1. Opazite znamenja in Prha obilja

Tele karte obetajo, da boš svoje morebitne težave rešila prav hitro

taja6:

--- Quote from: Tea on March 24, 2011, 09:36:32 AM ---Taja zate sta padli kar dve ven

1. Opazite znamenja in Prha obilja

Tele karte obetajo, da boš svoje morebitne težave rešila prav hitro

--- End quote ---

hvala Tea, (za)upam v to ;)

Škratinja Nagaya:
Upam, da nisem tečna.  :-\
Nekaj me skrbi... pa spet prosim za eno karto. Kako ravnati v neki situaciji.
Najlepša hvala!  :-* ang:

nensi:

--- Quote from: Pika on March 24, 2011, 01:18:03 PM ---Upam, da nisem tečna.  :-\

--- End quote ---

bom kar brez kart:
zakaj te skoz nekaj skrbi, ker s temi skrbmi so kreiraš cesto za naprej, pol je pa vse makadamsko pa luknjasto, pa te premetava sem ter tja
daj plis plis zamenjaj cd, pa tiste tri podnajemnike v glavi ki ti te skrbi prišepetavajo ven pomeči, vdihni, izdihni in uživaj, saj znaš
če si pa spraševala, če se bo to kar te skrbi uresničilo, ne skrbi, dokler boš mislila le na to se definitivno bo
choice is all yours  ;)
papa  :-*

Fresita:

--- Quote from: nensi on March 24, 2011, 09:10:06 PM ---
--- Quote from: Pika on March 24, 2011, 01:18:03 PM ---Upam, da nisem tečna.  :-\

--- End quote ---

bom kar brez kart:
zakaj te skoz nekaj skrbi, ker s temi skrbmi so kreiraš cesto za naprej, pol je pa vse makadamsko pa luknjasto, pa te premetava sem ter tja
daj plis plis zamenjaj cd, pa tiste tri podnajemnike v glavi ki ti te skrbi prišepetavajo ven pomeči, vdihni, izdihni in uživaj, saj znaš
če si pa spraševala, če se bo to kar te skrbi uresničilo, ne skrbi, dokler boš mislila le na to se definitivno bo
choice is all yours  ;)
papa  :-*

--- End quote ---

Hvala Nensi še z moje strani :-* To sporočilo je res kot balzam za moje zaskrbljene živce  ;D Bom morala zamenjati par CDjev  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version