Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet
Angelske karte 10. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Fresita on March 25, 2011, 10:10:26 AM ---
--- Quote from: nensi on March 24, 2011, 09:10:06 PM ---
--- Quote from: Pika on March 24, 2011, 01:18:03 PM ---Upam, da nisem tečna. :-\
Nekaj me skrbi... pa spet prosim za eno karto. Kako ravnati v neki situaciji.
Najlepša hvala! :-* ang:
--- End quote ---
bom kar brez kart:
zakaj te skoz nekaj skrbi, ker s temi skrbmi so kreiraš cesto za naprej, pol je pa vse makadamsko pa luknjasto, pa te premetava sem ter tja
daj plis plis zamenjaj cd, pa tiste tri podnajemnike v glavi ki ti te skrbi prišepetavajo ven pomeči, vdihni, izdihni in uživaj, saj znaš
če si pa spraševala, če se bo to kar te skrbi uresničilo, ne skrbi, dokler boš mislila le na to se definitivno bo
choice is all yours ;)
papa :-*
--- End quote ---
Hvala Nensi še z moje strani :-* To sporočilo je res kot balzam za moje zaskrbljene živce ;D Bom morala zamenjati par CDjev ;)
--- End quote ---
A ni bilo tole sporočilo za Piko? ;D
Hvala , Nensi! Bom mislila samo na to, kar si želim! :-* :-*
Maja:
Se mi je zdelo, da nekaj ne štima ... ???
Tejka:
Bi tudi jaz eno lepo prosim... Cincam med spanjem (sem zaspana 100 na uro) in salso danes zvečer ;D
Maja:
--- Quote from: Tejka on March 25, 2011, 04:40:45 PM ---Bi tudi jaz eno lepo prosim... Cincam med spanjem (sem zaspana 100 na uro) in salso danes zvečer ;D
--- End quote ---
Izvoli:
ABUNDANCIJA: Blaginja: Vesolje vas obliva s svojim obiljem. Odprite se za sprejemanje.
Potem se pa sama odloči ... :)
Tejka:
Je že ok, šla in se imela fenomenalno. Še D. in M. sta prišla in bila sem ju blazno vesela :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version