Author Topic: Angelske karte 10. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila  (Read 80120 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Tejka je v isti temi, devetega dela prosila za eno karto.

Prosila bi za eno karto...je pa glede moje diplome...hvala  :-* :-*
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
Tejka je v isti temi, devetega dela prosila za eno karto.

Prosila bi za eno karto...je pa glede moje diplome...hvala  :-* :-*

Si mislil reči Tadeja?

Offline sandry_ca

• Mojster
Evo Tadeja zate!

BLAGOSLOVLJENA SPREMEMBA; Pomembnejša življenska sprememba vam prinaša velik blagoslov. Čeprav se vam mogoče zdi, da je vaše življenje trenutno popolnoma na dnu, je vse, kar se dogaja, najboljše za vas. Ta karta vam zagotavlja, da vam spremembe v vašem življenju pravzaprav pomagajo, saj boste le tako lahko za seboj pustili  vse tisto, kar vam nič več ne služi.  ang:

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
O super Sandra :) hvala!

Se ves čas zavedam, da je vse kar se dogaja pravilno in dobro...čeprav mi trenutno marsikaj še ni jasno :)  :-* :-* :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Se samo pofočkam tukaj, ko se pa tako hitro napolnejo teme...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Ostara

• Trenutno v uvajanju
  • *
Smem še jaz zaprosit za eno karto in sicer glede službe..že dolgo časa mi gre po glavi, da bi jo zamenjala. Morem povedat, da sem na momente še vedno srečna v službi, so stvari, ki jih zelo zelo rada počnem, vendar že nekaj časa kopičijo slabe stvari, negativna stanja, problemi, ki jih sicer prebrodim-moram jih a v meni nastja taka praznina...še vedno se delu posvečam 100 odstotno in kot sem že rekla so trenutki, ki mi čas v službi mine kot trenutek, ko delam stvari za katere komaj čakam, da pridejo spet na vrsto...a me vseeno vse bolj obremenjuje..ne toliko dela samo, tudi rezultati so dobri pač pa nespoštovanje predvsem s strani nadrejenega, izkoriščanje in vse slabše stanje, tudi vse slabša plača, kljub vsemu pa se zahteva od mene delo, ki bi ga ponavadi opravljala dva človeka mogoče celo trije..ne ni mi hudo sploh ne sem kr en mali deloholik ampak počutim se nekak izkoriščeno a še vedno tehtam možnosti za in proti in se prepričujem, da je še vedno kr nekaj pozitivnih stvari...

Offline sandry_ca

• Mojster
Smem še jaz zaprosit za eno karto in sicer glede službe..že dolgo časa mi gre po glavi, da bi jo zamenjala. Morem povedat, da sem na momente še vedno srečna v službi, so stvari, ki jih zelo zelo rada počnem, vendar že nekaj časa kopičijo slabe stvari, negativna stanja, problemi, ki jih sicer prebrodim-moram jih a v meni nastja taka praznina...še vedno se delu posvečam 100 odstotno in kot sem že rekla so trenutki, ki mi čas v službi mine kot trenutek, ko delam stvari za katere komaj čakam, da pridejo spet na vrsto...a me vseeno vse bolj obremenjuje..ne toliko dela samo, tudi rezultati so dobri pač pa nespoštovanje predvsem s strani nadrejenega, izkoriščanje in vse slabše stanje, tudi vse slabša plača, kljub vsemu pa se zahteva od mene delo, ki bi ga ponavadi opravljala dva človeka mogoče celo trije..ne ni mi hudo sploh ne sem kr en mali deloholik ampak počutim se nekak izkoriščeno a še vedno tehtam možnosti za in proti in se prepričujem, da je še vedno kr nekaj pozitivnih stvari...

Boginja FREJA!

Sprostite svoj pustolovski duh. Tvegajte in drznite si! Sedaj ne igrajte na karto gotovosti. Ne, raje se ne ustrašeno podajte v smer, kamor vas vleče srce. Uspeha ne prinaša bojezljivost , pač pa resnična predanost uresničevanju svojih sanj.
Predstavljajte si jasno sliko svojega uspeha, in uresničila se bo.  ang:

Offline Ostara

• Trenutno v uvajanju
  • *

Boginja FREJA!

Sprostite svoj pustolovski duh. Tvegajte in drznite si! Sedaj ne igrajte na karto gotovosti. Ne, raje se ne ustrašeno podajte v smer, kamor vas vleče srce. Uspeha ne prinaša bojezljivost , pač pa resnična predanost uresničevanju svojih sanj.
Predstavljajte si jasno sliko svojega uspeha, in uresničila se bo.  ang:

Najlepša hvala sandry_ca ...očitno se bo treba spet neustrašno podat naprej...kako je včasih zanimivo, tolikokrat sem se že napotila za svojimi sanjami in v trenutku spremenila stvari, da so se vsi naokoli mene čudili in vedno se mi je obrestovalo...zdaj pa kot, da bi kar pozabila na to, da je ponovno treba neustrašno naprej. Pomaga kaj takega prebrat, čeprav globoko v sebi to že vem. Hvala še enkrat :)

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
Opažam, da sem zadnje čase skoraj vedno slabe volje, pod stresom in vedno me nekaj skrbi...in se to kar vleče, da potem že pozabim, kaj točno me skrbi ???  ::) Lahko eno sporočilo za pomoč, da se izvlečem iz tega mojega brezvoljnega stanja :-\

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
Fresita

Bodi pozorna na vse signale, ki ti jih pošilja Kozmos in na svoje notranje vodstvo. Odpri svoje srce, usmeri svojo pozornost v pozitivno plat življenja in sledi vodstvu, pa bo vse ok.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
Re: Angelske karte 10. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila
« Reply #10 on: March 17, 2011, 12:13:32 PM »
Hvala Nena  :-* Bom morala izpiliti moje prepoznavanje signalov, ki mi jih Kozmos pošilja...pa bo vse vredu :)

Offline Fresita

• Uporabnik
  • **
« Reply #11 on: March 17, 2011, 12:14:58 PM »
...pa še ura mojega prejšnjega posta je precej zgovorna ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #12 on: March 21, 2011, 11:55:49 AM »
Prosim za eno poslovno sporočilo! Najlepša hvala!  :-*

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #13 on: March 21, 2011, 01:09:48 PM »
ČUDEŽ

Z vami je Jezus, ki vam čudežno pomaga in razrešuje okoliščino, o kateri sprašujete. Na vas in vaše najdražje sveti z Božjo lučjo, ter tako skrbi za vašo varnost in zaščito. Prosili ste za čudež in dobili ste ga. Prenehajte razmišljati, kakšen bo videti, saj vam ga prinaša sam Jezus, in izhaja iz same brezmejne Božje modrosti. Da bi ostali prežeti z zaupanjem in upanjem, vam Jezus posoja svojo najtrdnejšo vero v moč Vsemogočnega.   ang: :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #14 on: March 21, 2011, 01:28:08 PM »
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hvaaalaaaaaa, Sandra!  :-* :-*