Author Topic: Angelske karte 10. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila  (Read 80125 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Angelske karte 10. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila
« Reply #90 on: April 06, 2011, 10:33:51 PM »
Še jaz bi imela eno karto, če se kateri ljubi. :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #91 on: April 06, 2011, 10:54:09 PM »
Še jaz bi imela eno karto, če se kateri ljubi. :-*

Hojla :)
Oddih in razvajanje. Podari si kakšen dan, ko boš povsem na off. Kaj to pomeni - da vse svoje plane, vse svoje ideje, vse svoje obveznsoti in telefon pospraviš v en predal in jih tisti dan ni. So samo tvoje osnovne potrebe. Vprašaj se, kaj še želi tvoje telo. Mogoče masažo? Ali kakšno telesno vadbo - da se malo bolj prepoti.
Privošči si nekaj, kar si že dolgo nisi.
Ta dan lahko nameniš tudi temu, da se vprašaš, kaj bi želela na novo odkrivat. Mogoče kakšna nova umetnost.
 ang: ang: ang:

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #92 on: April 07, 2011, 07:35:26 AM »
Drage moje, če ima katera kartice pri sebi, bi prosila za eno..kaj naj naredim v konkretni situaciji? Kakšna naj bo moja reakcija? Hvala  :-*

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #93 on: April 07, 2011, 07:39:07 AM »
Drage moje, če ima katera kartice pri sebi, bi prosila za eno..kaj naj naredim v konkretni situaciji? Kakšna naj bo moja reakcija? Hvala  :-*

NOVI ZAČETKI!

Ta karta pomeni, da je nastopil čas za nove začetke. Morda vam bo predstavljen nov koncept, zamisl ali pot na občutno višji ravni kot kar koli, o čemer ste prej razmišljali. Predlagam vam torej, da se na vse vidike svojega življenja ozrete z višje perspektive.
Zavedajte se, da bodo ljudje hodili k vam po nasvete, zato ste pozvani delovati in govoriti nesebično ter z največjo stopnjo intergritete.  ang:

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #94 on: April 07, 2011, 07:50:27 AM »
Sandry_ca, jo lako vržeš še meni? :)
9ZK 674

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #95 on: April 07, 2011, 08:02:07 AM »

seveda Sasa  ;)

HARMONIJA!

To je karta sozvočja! Poskrbite, da je vse v vašem življenju ubrano in med seboj usklajeno. Sproščeno se učite in počujte. Ta karta vas tudi opominja, da lahko lepa glasba in petje spremenita veša razpoloženje ter dvigneta vašega duha.  ang:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #96 on: April 07, 2011, 08:06:01 AM »
Koooolk me srbijo prsti...
Ampak moram zdržat, moram zdržat.  ;)

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #97 on: April 07, 2011, 08:10:45 AM »

ZADOVOLJSTVO!

Ta karta kaže na to, da je čas, da izkusite zadovoljstvo, ki si ga zaslužite. Sprejmite se taki, kakršni ste, in priznajte si vse dobre lasnosti in darove. Nato v tihem zadovoljstvu vdihnite. To bo okrepilo vaš občutek blaginje in nase boste potegnili ubrane okoliščine.  ang:

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #98 on: April 07, 2011, 08:13:42 AM »

seveda Sasa  ;)

HARMONIJA!

To je karta sozvočja! Poskrbite, da je vse v vašem življenju ubrano in med seboj usklajeno. Sproščeno se učite in počujte. Ta karta vas tudi opominja, da lahko lepa glasba in petje spremenita veša razpoloženje ter dvigneta vašega duha.  ang:

Hehe, kako točno  ;D

Hvala, Sandry_ca
 :-*
9ZK 674

Offline Princes

• Mojster
« Reply #99 on: April 07, 2011, 08:36:33 AM »
Ali lahko prosim za eno sporočilo Sandry_ca? :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline sandry_ca

• Mojster
« Reply #100 on: April 07, 2011, 08:39:25 AM »

ZDRAVITE!

Ta karta naj vas spomni, da so ljudje, ki potrebujejo vašo pomoč, zato je napočil čas, da razvijete, izpopolnite ali začnete uporabljati svoje zdraviteljske sposobnosti. Karta kaže tudi na to, da bi morda potrebovali dober zagon za duhovno, reiki ali čustveno zdravljenje, da se vam dvigne raven svetlobe.  ang: :-*

Offline Princes

• Mojster
« Reply #101 on: April 07, 2011, 09:07:52 AM »

ZDRAVITE!

Ta karta naj vas spomni, da so ljudje, ki potrebujejo vašo pomoč, zato je napočil čas, da razvijete, izpopolnite ali začnete uporabljati svoje zdraviteljske sposobnosti. Karta kaže tudi na to, da bi morda potrebovali dober zagon za duhovno, reiki ali čustveno zdravljenje, da se vam dvigne raven svetlobe.  ang: :-*

Hvala Sandry_ca, angel si ang: ang: ang:
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #102 on: April 07, 2011, 09:18:23 AM »

NOVI ZAČETKI!

Ta karta pomeni, da je nastopil čas za nove začetke. Morda vam bo predstavljen nov koncept, zamisl ali pot na občutno višji ravni kot kar koli, o čemer ste prej razmišljali. Predlagam vam torej, da se na vse vidike svojega življenja ozrete z višje perspektive.
Zavedajte se, da bodo ljudje hodili k vam po nasvete, zato ste pozvani delovati in govoriti nesebično ter z največjo stopnjo intergritete.  ang:

Hvala! V tem pričujočem primeru lahko to pomeni, da naj dam novo šanso ali pa, da stvar zaključim. Hm, tole bo očitno treba premislt..

Offline ribica

• Novinec
  • *
« Reply #103 on: April 07, 2011, 10:40:15 AM »
Bi prosila za eno karto.
V nedeljo sva z možem naredila nekaj in me zanima ali sva prav ravnala ali ne? Sicer moj občutek pravi, da je bila to prava odločitev. Kaj pa pravijo karte?

TRUDITE SE PO SVOJIH NAJBOLJŠIH MOČEH!

Ta karta vam sporoča, da se vam bo morda razkril izziv ali zadolžitev. Sprejmite ga in se ga lotite odstojanstveno, po svojih najboljših močeh. Ni pomembno, ali vam uspe ali ne. Napotek za vas je, da ste z dušo in srcem pri vsem, kar življenje postavi pred vas.  ang:
Hvala za odgovor. Mislim, da je bil izziv in zadolžitev (v finančnem smislu). Že tako nas vse € matrajo, pa sva še enim založila kar precejšen znesek, ker so bili v hudi finančni stiski in niso našli izhoda. Tako so se mi zasmilili. Mojemu možu sicer ne gre ta denar iz glave, da ga kar enim tako založiš, ampak bova prebolela.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #104 on: April 07, 2011, 10:41:24 AM »

ZADOVOLJSTVO!

Ta karta kaže na to, da je čas, da izkusite zadovoljstvo, ki si ga zaslužite. Sprejmite se taki, kakršni ste, in priznajte si vse dobre lasnosti in darove. Nato v tihem zadovoljstvu vdihnite. To bo okrepilo vaš občutek blaginje in nase boste potegnili ubrane okoliščine.  ang:

Hvala, Sandra!
Sicer se odvajam od kart, he he.
 :-*