Author Topic: Angelske karte 10. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila  (Read 80134 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Opal

• Mojster
Re: Angelske karte 10. del - za tiste, ki si želite osebnega sporočila
« Reply #105 on: April 07, 2011, 11:27:00 AM »
Bi prosila za eno sporočilce ....  ang:

:-*

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #106 on: April 07, 2011, 09:15:46 PM »
Še jaz bi imela eno karto, če se kateri ljubi. :-*

Hojla :)
Oddih in razvajanje. Podari si kakšen dan, ko boš povsem na off. Kaj to pomeni - da vse svoje plane, vse svoje ideje, vse svoje obveznsoti in telefon pospraviš v en predal in jih tisti dan ni. So samo tvoje osnovne potrebe. Vprašaj se, kaj še želi tvoje telo. Mogoče masažo? Ali kakšno telesno vadbo - da se malo bolj prepoti.
Privošči si nekaj, kar si že dolgo nisi.
Ta dan lahko nameniš tudi temu, da se vprašaš, kaj bi želela na novo odkrivat. Mogoče kakšna nova umetnost.
 ang: ang: ang:

Tadeja, ravno sem v obdobju oddiha in uživam v lenarjenju. Danes sem se naročila na masažo  :o včeraj sem se pošteno naplesala, jutri se tudi do dobra spotim. Telo je tudi trenutno na dopustu, ker sem na postu.

Hvala za čudovit vpogled. :-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #107 on: April 07, 2011, 09:57:53 PM »
Še jaz bi imela eno karto, če se kateri ljubi. :-*

Hojla :)
Oddih in razvajanje. Podari si kakšen dan, ko boš povsem na off. Kaj to pomeni - da vse svoje plane, vse svoje ideje, vse svoje obveznsoti in telefon pospraviš v en predal in jih tisti dan ni. So samo tvoje osnovne potrebe. Vprašaj se, kaj še želi tvoje telo. Mogoče masažo? Ali kakšno telesno vadbo - da se malo bolj prepoti.
Privošči si nekaj, kar si že dolgo nisi.
Ta dan lahko nameniš tudi temu, da se vprašaš, kaj bi želela na novo odkrivat. Mogoče kakšna nova umetnost.

Tadeja, ravno sem v obdobju oddiha in uživam v lenarjenju. Danes sem se naročila na masažo  :o včeraj sem se pošteno naplesala, jutri se tudi do dobra spotim. Telo je tudi trenutno na dopustu, ker sem na postu.

Hvala za čudovit vpogled. :-* :-* :-*

O super, da se vse tako lepo ujema  ;)

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #108 on: April 07, 2011, 10:06:03 PM »

Opal :)
Ti si vir ljubezni. Več ljubezni kot gre iz tebe, več prostora narediš, da pride ljubezen do tebe. To se nanaša na vsa področja življenja in na vse odnose. Razmisli tako iz vidika osebnega kot poslovnega življenja.
Trenutno se vsem dogajajo močne transformacijo na srčni čakri, zato prej ko bomo odprli ta vir za ljubezen, lažje bomo sledili spremembam, ki se hitro odvijajo okrog nas  ;)
Lahko ti pomaga vizualizacija srčkov ali prijetnih rožic - s tem se zbuja srčnost in mehkoba v nas.

Offline sandry_ca

• Mojster
  • Ste bitje svetlobe, ljubezni in inteligence. <3
« Reply #109 on: April 08, 2011, 08:39:36 AM »
Ima kdo čas še zame, vprašanje imam v mislih? Hvala :-*

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #110 on: April 08, 2011, 08:45:02 AM »
Ima kdo čas še zame, vprašanje imam v mislih? Hvala :-*

Sandry_ca
Z razmišljanjem ne boš prišla do odgovora. Odgovor je tik pred teboj, ampak zaradi strahu ali neprijetne izkušnje iz preteklosti ga še ne spregledaš. Zaupaj vase. Spusti neprijeten spomin ali občutke in vse ti bo jasno. Spusti tako da z vsakim izdihom gre vse ven, stran, da se odlepi od tebe. Ne potrebuješ strahov. Ne potrebuješ neprijetnih občuktov. Odloči se in vse ti bo jasno  ;) Si zelo blizu odgovora, ampak le sama lahko prideš do njega. Odloči se in uporabi svojo moč.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #111 on: April 08, 2011, 08:46:43 AM »
Lahko še za mojo službo eno, prosim?
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #112 on: April 08, 2011, 09:20:44 AM »
Včeraj je bil nekoliko težek dan zame, danes pričakujem še malce težjega..intuicija in specifična situacija. Bi prosila eno kartico, če lahko.. :-*

Offline Opal

• Mojster
« Reply #113 on: April 08, 2011, 09:29:39 AM »

Opal :)
Ti si vir ljubezni. Več ljubezni kot gre iz tebe, več prostora narediš, da pride ljubezen do tebe. To se nanaša na vsa področja življenja in na vse odnose. Razmisli tako iz vidika osebnega kot poslovnega življenja.
Trenutno se vsem dogajajo močne transformacijo na srčni čakri, zato prej ko bomo odprli ta vir za ljubezen, lažje bomo sledili spremembam, ki se hitro odvijajo okrog nas  ;)
Lahko ti pomaga vizualizacija srčkov ali prijetnih rožic - s tem se zbuja srčnost in mehkoba v nas.

:)  Zelo lepo sporočilo!!!
Hvala, Tadeja11 

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #114 on: April 08, 2011, 09:35:46 AM »

Maja
Tvojo službo vidim na tvojih ramenih. Kar pomeni, da imaš podzavestne občutke do službe kot da je to nekaj obremenjujočega. Spremeni to. Začni si predstavljat kako ljubiš svojo službo, kako se prijetno se počutiš v svoji službi, kako uživaš in kako se po 8ih urah dela počutiš polna energije. Najprej je potreben jasen namen in želja, poleg tega moraš verjet, da je to mogoče. In takrat se ti bodo stvari glede službe razjasnile.
Če si mogoče želiš drugačno delo - začni pisat jasen seznam želja , kaj vse želiš počet, v kakšnem okolju, s kakšnimi ljudmi želiš imet opravka. Kaj pa, če bi delala nekaj samostojno? Ne veš kaj? Vprašaj se, kaj želi tvoje srce. Počasi. Vsak dan lahko dopolniš seznam želja. In čez en mesec boš presenečena, ko boš ugotovila, kaj si v bistvu želi tvoje srce :)
 ang: ang:  

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #115 on: April 08, 2011, 09:43:16 AM »
Včeraj je bil nekoliko težek dan zame, danes pričakujem še malce težjega..intuicija in specifična situacija. Bi prosila eno kartico, če lahko.. :-*

Missy
Odloči se, da bo današnja situacija šla gladko mimo. Kar se odločimo, to dobimo. Zato glej na razmere optimistično. Vsak napor je za nekaj dober, ampak je odvisno od nas ali se bomo prepustili trpljenju, ali bomo pogledali čez te meje in videli v tem priložnost za našo osebno rast, preboj.
Odloči se, da bo danes vse gladko teklo in tako bo :)
Podari si 10 minut. Pojdi na zrak in se dobro predihaj. Predstavljaj si, kako gre vsa teža včerajšnjega dne z vsakim izdihom ven, vse neprijetne misli gredo iz tebe, vse kar ti ne služi gre iz tebe. Si popolnoma razbremenjena. Z vdihov gre vate nov val energije, ki ti omogoča, da tudi danes ostaneš mirna in jasnih misli. Da mirno sprejemaš vse dogodke, vse ljudi. Predstavljaj si, da ne glede na rezultate, si vsak trenutek v sebi, prisotna in sproščena.
Za konec pa si vizualiziraj, kako ti nadangel Mihael nadane zlat zaščitni plašč in te zaščiti pred vsemi in vsem. Počutiš se popolnoma varno in popolnom doma v sebi.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #116 on: April 08, 2011, 09:45:59 AM »

Missy
Odloči se, da bo današnja situacija šla gladko mimo. Kar se odločimo, to dobimo. Zato glej na razmere optimistično. Vsak napor je za nekaj dober, ampak je odvisno od nas ali se bomo prepustili trpljenju, ali bomo pogledali čez te meje in videli v tem priložnost za našo osebno rast, preboj.
Odloči se, da bo danes vse gladko teklo in tako bo :)
Podari si 10 minut. Pojdi na zrak in se dobro predihaj. Predstavljaj si, kako gre vsa teža včerajšnjega dne z vsakim izdihom ven, vse neprijetne misli gredo iz tebe, vse kar ti ne služi gre iz tebe. Si popolnoma razbremenjena. Z vdihov gre vate nov val energije, ki ti omogoča, da tudi danes ostaneš mirna in jasnih misli. Da mirno sprejemaš vse dogodke, vse ljudi. Predstavljaj si, da ne glede na rezultate, si vsak trenutek v sebi, prisotna in sproščena.
Za konec pa si vizualiziraj, kako ti nadangel Mihael nadane zlat zaščitni plašč in te zaščiti pred vsemi in vsem. Počutiš se popolnoma varno in popolnom doma v sebi.

Kako lepo in kako resnično..ta del 'Predstavljaj si, da ne glede na rezultate, si vsak trenutek v sebi, prisotna in sproščena.' mi je še posebej pri srcu, ker je tako zelo resničen. Ko si tam in ko si ti, je vse ok..

Hvala  :-*

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #117 on: April 08, 2011, 09:46:17 AM »

Maja
Tvojo službo vidim na tvojih ramenih. Kar pomeni, da imaš podzavestne občutke do službe kot da je to nekaj obremenjujočega. Spremeni to. Začni si predstavljat kako ljubiš svojo službo, kako se prijetno se počutiš v svoji službi, kako uživaš in kako se po 8ih urah dela počutiš polna energije. Najprej je potreben jasen namen in želja, poleg tega moraš verjet, da je to mogoče. In takrat se ti bodo stvari glede službe razjasnile.
Če si mogoče želiš drugačno delo - začni pisat jasen seznam želja , kaj vse želiš počet, v kakšnem okolju, s kakšnimi ljudmi želiš imet opravka. Kaj pa, če bi delala nekaj samostojno? Ne veš kaj? Vprašaj se, kaj želi tvoje srce. Počasi. Vsak dan lahko dopolniš seznam želja. In čez en mesec boš presenečena, ko boš ugotovila, kaj si v bistvu želi tvoje srce :)
 ang: ang:  

Hvala.  :-*
9ZK 656

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #118 on: April 08, 2011, 10:14:39 AM »
Danes bi pa res lepo lepo prosila zame eno karto...tko sem čudna, cmerava, brezvoljna že par dni. Kot da bi bila izgubljena...na vseh možnih področjih.  :'(
Hvala!!!  :-* :-*

Offline tadeja11

• Novinec
  • *
« Reply #119 on: April 08, 2011, 10:38:38 AM »
Danes bi pa res lepo lepo prosila zame eno karto...tko sem čudna, cmerava, brezvoljna že par dni. Kot da bi bila izgubljena...na vseh možnih področjih.  :'(
Hvala!!!  :-* :-*

Žalostna si, ker se čisti nekaj starega, nekaj kar ne potrebuješ več, gre stran. Počutiš prazno in nenavadno. Verjetno pa so v zadnjih dneh tvoja čustva bolj v ospredju, zato na vsako situacijo gledaš iz čustvene plati. V teh okoliščinah se lahko odločiš, da boš gledala na vse dane razmere, kot da niso del tebe - kot da si ti samo opazovalec, ki je čustveno nevpleten. Hitro boš lahko opazila spremembo, ampak tega se je potrebno zavestno lotit. Poskusi, nimaš kaj zgubit.
Drugače te pa lahko kakšna športna aktivnost malo dvigne, ali pa družba zabavnih ljudi.
Ni potrebe, da se 5 dni predajaš čustvom, ki ne služijo v tvoje najvišje dobro. Že po enem dnevu se lahko odločiš, da boš sprejela krmilo in vodila svoja čustva v pravo smer. Zmoreš, samo verjemi vase  ;)