Obnavljam temo zaradi zanimive izkušnje 
Kožica se mi ni pretrgala do tretjega sexa. Prvi dve "izkušnji" sta bili v stoječem položaju in sedečem, tako da sem bila zgoraj. Dokler ni prišlo do pravega misijonarskega položaja, se kožica ni pretrgala, čeprav je bila velikost partnerja nadnadpovprečna
. Mi pa do tretjega sexa ni verjel, da sem nedolžna. In potem je bilo vse grobo, boleče in krvavo. Ne bi še enkrat izgubila "nedolžnost", ne hvala 
.
Res nisem nek expert za device, saj nenazadnje imel sem jih kar nekaj, vse pa niso bile več nedolžne.

Posledično to pomeni, da je imela kožico daljšo ena pa krajšo. Ker kot rečeno nisem expert mi nekako ni jasno če je to sploh vaginalni sex brez razdevičenja. Torej, če gre notri potem je tudi kožica predrta, ne glede na to kakšna poza je bila. Mene to spominja na Nigerijko ki mi ni dala. Nastavila pa je joške.
Mi je pa pravil bratranes, ki je imel eno tako trdo sorto pod sabo. Kot se je izrazil tistikrat je imela deviško kožico zelo trdo, torej debelo kot svinsjka koža. Pod rit ji je cegle podstavil, da je bila višje in tako je imel več zaleta.
Andres