Poll

Preboj je bil

šlo je na trdo
6 (35.3%)
šlo je mehko
5 (29.4%)
morala sva odnehati
0 (0%)
odličen, škoda, da je to enkratni dogodek
1 (5.9%)
preprosto nisem čutila
5 (29.4%)

Total Members Voted: 17

Author Topic: Deviška kožica  (Read 87399 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Deviška kožica
« on: March 16, 2011, 04:21:00 AM »
Večkrat sem že videl razna vprašanja najstnic v za to namenjenih revijah, ko so spraševale, če se nedolžnost izgubi tudi z banano :) Coca colo steklenico, kaj šele plastenko in podobno. Mislim, da bo tema koristila kateri, ki nas obiskuje, saj zadnje dni se pojavlja več kot toliko gostov, ki nas najdejo pod ključno besedo "deviška kožica" ali junfer po domače.

In ker se včasih fantje, tudi moški, radi postavljajo med seboj bo na razpolago anketa. Nekateri pravijo kako hudo trda je bila, drugi, da gre kot bi bila gor milnica, tretji, da mu mu je skupaj zlezel, četrti  spet, tisti, ki ni imel 1 nedolžne, ni imel 5 nedolžnih, preprosto, preostanek nas ki nismo imeli nobene nedolžne se podobnih debat niti ne moremo udeležiti.  
Sem se pa komaj pred časom malo bolje zavedel zakaj punce svoje deviške kožice ne dajo hitro.  Simbolika je prav pri meni, saj vabijo me v nekaj političnih strank, nikoli pa še nisem pristopil k nobeni. Preprosto, kot bi junfer izgubil, bi se počutil. :)

Naj opozorim, da anketo izpolnjujejo samo ženske. 

Andres
« Last Edit: March 16, 2011, 04:23:03 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Deviška kožica
« Reply #1 on: March 16, 2011, 08:55:16 AM »
Očitno nismo imele probleme, vsem je šlo gladko  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #2 on: March 16, 2011, 10:57:02 AM »

Do sedaj ste res glasovale le štiri. Upam, da zaradi emše katera tega dogodka že ni pozabila. Sprašujem se kje so tiste ženske, ki so po pripovedih moških dobile dva cegla pod križ, da se jih je lažje predrlo.  :)  Mogoče se pa tudi taka najde.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #3 on: March 16, 2011, 11:13:58 AM »
Eh no moški včasih tudi malo pretiravajo pri "hvaljenju"  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #4 on: March 16, 2011, 11:29:08 AM »

Do sedaj ste res glasovale le štiri. Upam, da zaradi emše katera tega dogodka že ni pozabila. Sprašujem se kje so tiste ženske, ki so po pripovedih moških dobile dva cegla pod križ, da se jih je lažje predrlo.  :)  Mogoče se pa tudi taka najde.

Andres

Andres, kje so že tista leta, ko je bila deviška kožica še aktualna :D :D :D :D
No, vsekakor ni bilo nič drastičnega ne pri meni, ne pri mojih priajteljicah.
Seveda se vedno najde tudi kakšna, ampak to je prej izjema ali pač medicinski fenomen ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #5 on: March 16, 2011, 11:30:19 AM »
Ja, to je res, moški znajo mal zakomplicirat. Je pa res, da je odvisno od ženske, od tega, koliko se s športom ukvarja itd. Po nevemkerih raziskavah naj bi tako ali tako himen že sam se natrgal oz raztrgal, če se ukvarjaš s športom, še posebno gimnastičarke, ritmičarke, navijačice itd, ki na veliko raztegujejo noge in jih dajejo skorajdane za vrat. Je pa pomoje odvisno tudi od ženske, koliko je sproščena itd.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #6 on: March 16, 2011, 11:33:22 AM »

Andres

Andres, kje so že tista leta, ko je bila deviška kožica še aktualna :D :D :D :D
No, vsekakor ni bilo nič drastičnega ne pri meni, ne pri mojih priajteljicah.
Seveda se vedno najde tudi kakšna, ampak to je prej izjema ali pač medicinski fenomen ;)

Deviška kožica bo vedno aktualna, saj mame s hčerkami ne govorijo, potem pa se morajo same znajti na nek način. Po naravi so pa punce bolj radovedne in v tem času jim ostane kot prvi izhod ravno splet in tako so take našle tudi nas.  Zdaj vsaj vidimo, da imamo kategorijo gostov tudi tistih punc, ki so nedolžne in ne samo zrele osebe, ki nas najdejo pod ključno besedo iluminati v Sloveniji. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #7 on: March 16, 2011, 11:38:55 AM »
Ja, to je res, moški znajo mal zakomplicirat. Je pa res, da je odvisno od ženske, od tega, koliko se s športom ukvarja itd. Po nevemkerih raziskavah naj bi tako ali tako himen že sam se natrgal oz raztrgal, če se ukvarjaš s športom, še posebno gimnastičarke, ritmičarke, navijačice itd, ki na veliko raztegujejo noge in jih dajejo skorajdane za vrat. Je pa pomoje odvisno tudi od ženske, koliko je sproščena itd.

Nisem še slišal, da bi imele navijačice raztegnjen junfer, čisto verjamem pa, da je tako s športnicami.  Slednje celo težko potem dokažejo, da so bile nedolžne. Edina tolažba jim je, da so bile enkrat nedolžne.  Tako kot vsaka sleherna. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #8 on: March 16, 2011, 11:52:49 AM »

Nisem še slišal, da bi imele navijačice raztegnjen junfer, čisto verjamem pa, da je tako s športnicami.  Slednje celo težko potem dokažejo, da so bile nedolžne. Edina tolažba jim je, da so bile enkrat nedolžne.  Tako kot vsaka sleherna. :)

Andres

Če upoštevaš dejstvo, da se navijačice (primer zmajčice) raztegujejo do onemoglosti in da delajo špage, salte itd kot običajne gimnastičarke, potem ti je lahko jasno. Sama sem bila gimnastičarka in ja, sem imela natrgano kožico, pri meni ni bilo prav nobene krvi in sem dobila pod nos nekaj v smislu ali si ti res nedolžna...
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #9 on: March 16, 2011, 01:08:44 PM »
Tu samo moški ego nagaja ... Zato sploh tak poudarek na ženski nedolžnosti. Da ni bil prej že kakšen, bognedaj, da bi bil še boljši!
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #10 on: March 16, 2011, 01:52:13 PM »
Tu samo moški ego nagaja ... Zato sploh tak poudarek na ženski nedolžnosti. Da ni bil prej že kakšen, bognedaj, da bi bil še boljši!

točno tako  :D

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #11 on: March 16, 2011, 02:19:34 PM »
Bolš da je že bil kakšen prej, da ženska vsaj zna kaj dela  :P

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #12 on: March 16, 2011, 02:25:29 PM »
Bolš da je že bil kakšen prej, da ženska vsaj zna kaj dela  :P

Žal je malo tako zrelih, da bi tako mislili.  :-*
9ZK 656

Offline Bojan The Bojan

• Uporabnik
  • **
  • Tam kjer ni nič je vsega dovolj
« Reply #13 on: March 16, 2011, 02:30:00 PM »
Saj mi ni res treba poslušat zgodb o njenih preteklih spolnih eskapadah.
A pričakovati, da je devica oz. neizkušena pri 25-30 letih je iluzorno. No, vsakomur svoje.
Jaz imam raje spolno izkušeno punco, čeprav tudi ni rečeno, da nekdo z malo izkušnjami ne more hitro prit v "dober ritem".

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #14 on: March 16, 2011, 05:04:10 PM »
Saj mi ni res treba poslušat zgodb o njenih preteklih spolnih eskapadah.
A pričakovati, da je devica oz. neizkušena pri 25-30 letih je iluzorno. No, vsakomur svoje.
Jaz imam raje spolno izkušeno punco, čeprav tudi ni rečeno, da nekdo z malo izkušnjami ne more hitro prit v "dober ritem".

Hehe, Bojan, si me nasmejal s svojo skrajnostjo.  ;D

Ni pa rečeno, da bo vsak z izkušnjami prišel v "dober ritem".  :P ;D
9ZK 656