9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sanjalka on January 13, 2015, 09:08:33 AMQuote from: Andres on January 12, 2015, 10:53:21 PMMeni je to malo čudno ker ta serum ni delan samo za ene tipe kože. Jaz se ne mažem, ampak sem ga testiral in je bil nek učinek. Za vsakodnevno uporabo sem malo prelen. Mogoče sta pa vidve Sanjalka in Pika imeli samo testnega, ki ga je res malo notri.AndresMoj ni bil testen, sem ga kupila v drogeriji. Ko sem ga porabila,sem kupila še enega, ker sem mislila, da se moram dalj časa mazati z njim, pa tudi potem ni bilo učinka, no in potem sem odnehala Malo čudno Sanjalka. Sijaj se je povrnil še vsaki, koža pa se zdebeli do 60% kar so opazili še akupresurni doktorji. Una care je tudi zelo dobra. Delana je iz alg. Je nekoliko cenejša od Bioeffecta. Še cenejša je Purity herbs, ki je tudi iz enih zelišč. Andres
Quote from: Andres on January 12, 2015, 10:53:21 PMMeni je to malo čudno ker ta serum ni delan samo za ene tipe kože. Jaz se ne mažem, ampak sem ga testiral in je bil nek učinek. Za vsakodnevno uporabo sem malo prelen. Mogoče sta pa vidve Sanjalka in Pika imeli samo testnega, ki ga je res malo notri.AndresMoj ni bil testen, sem ga kupila v drogeriji. Ko sem ga porabila,sem kupila še enega, ker sem mislila, da se moram dalj časa mazati z njim, pa tudi potem ni bilo učinka, no in potem sem odnehala
Meni je to malo čudno ker ta serum ni delan samo za ene tipe kože. Jaz se ne mažem, ampak sem ga testiral in je bil nek učinek. Za vsakodnevno uporabo sem malo prelen. Mogoče sta pa vidve Sanjalka in Pika imeli samo testnega, ki ga je res malo notri.Andres
Purity herbs - meni osebno odlična, ampak mojemu tako smrdi, da mi tudi lubice noče dat, če se s to namažem.
Quote from: sasa on January 13, 2015, 04:43:59 PMPurity herbs - meni osebno odlična, ampak mojemu tako smrdi, da mi tudi lubice noče dat, če se s to namažem. Zakaj pa misliš, da se ji reče "purity"
Quote from: Andres on January 13, 2015, 03:59:54 PMQuote from: Pika on January 13, 2015, 07:21:03 AMQuote from: Andres on January 12, 2015, 10:53:21 PMMeni je to malo čudno ker ta serum ni delan samo za ene tipe kože. Jaz se ne mažem, ampak sem ga testiral in je bil nek učinek. Za vsakodnevno uporabo sem malo prelen. Mogoče sta pa vidve Sanjalka in Pika imeli samo testnega, ki ga je res malo notri.AndresMojega je bilo res zelo malo. Čisto majhna steklenička. Ne vem, če je mela 2cm.Sem se prav nasmejala, ker reklamna fotka je bila čez cel ekran. Vendar ena kapljica je bila zelo mazljiva. Se ni porabil čez noč.Je bil pa drag. Dvomim, da bi bil samo testen.To je zelo lepa informacija. Sploh tudi zato, ke je tu nives in jo vprašam direkt iz stola na kavč. Glede na tvoj opis je bil to testni serum. Tak serum se ne prodaja. Bi te prosil, če napišeš kdaj in kje si ga kupila. V bodoče bodo mogoči taki testni naprodaj, predvsem zato, ker ene ženske imajo doma zaloge zastonj testnih in gre ogromno denarja za celo Slovenijo zalagat smao s testnimi. Res bi bilo fino vedet kje si ga kupila. AndresAndres, sirum sem kupila pri Nives preko maila.
Quote from: Pika on January 13, 2015, 07:21:03 AMQuote from: Andres on January 12, 2015, 10:53:21 PMMeni je to malo čudno ker ta serum ni delan samo za ene tipe kože. Jaz se ne mažem, ampak sem ga testiral in je bil nek učinek. Za vsakodnevno uporabo sem malo prelen. Mogoče sta pa vidve Sanjalka in Pika imeli samo testnega, ki ga je res malo notri.AndresMojega je bilo res zelo malo. Čisto majhna steklenička. Ne vem, če je mela 2cm.Sem se prav nasmejala, ker reklamna fotka je bila čez cel ekran. Vendar ena kapljica je bila zelo mazljiva. Se ni porabil čez noč.Je bil pa drag. Dvomim, da bi bil samo testen.To je zelo lepa informacija. Sploh tudi zato, ke je tu nives in jo vprašam direkt iz stola na kavč. Glede na tvoj opis je bil to testni serum. Tak serum se ne prodaja. Bi te prosil, če napišeš kdaj in kje si ga kupila. V bodoče bodo mogoči taki testni naprodaj, predvsem zato, ker ene ženske imajo doma zaloge zastonj testnih in gre ogromno denarja za celo Slovenijo zalagat smao s testnimi. Res bi bilo fino vedet kje si ga kupila. Andres
Quote from: Andres on January 12, 2015, 10:53:21 PMMeni je to malo čudno ker ta serum ni delan samo za ene tipe kože. Jaz se ne mažem, ampak sem ga testiral in je bil nek učinek. Za vsakodnevno uporabo sem malo prelen. Mogoče sta pa vidve Sanjalka in Pika imeli samo testnega, ki ga je res malo notri.AndresMojega je bilo res zelo malo. Čisto majhna steklenička. Ne vem, če je mela 2cm.Sem se prav nasmejala, ker reklamna fotka je bila čez cel ekran. Vendar ena kapljica je bila zelo mazljiva. Se ni porabil čez noč.Je bil pa drag. Dvomim, da bi bil samo testen.
krema je super, jaz sem poskusila samo vzorce, ampak mi je bila fajn všeč.
Če bi bil Bioffect slab proizvod bi ga potem verjetno tudi dermatologi priporočali, saj le v tem primeru bi lahko še naprej delali botox za nekaj tisoč Evrov. Jaz tudi gor kdaj vržem. Ampak sem preveč len, da bi si kapljal po obrazu vsak dan. Andres