Na tej strani imam kot vemo nekaj o islandskih izletov. Naj bo na tem mestu torej še druga islandska stvar ali artikel, to pot revolucionarni serum, ki bo premaknik temelje umetne plastike in zamajal nek del farmacije. Kajpak ne govorim o zdravilu temveč serumu, ki naši koži, ki nismo več mladinci nudi dodatni kolagen, saj gube so znak, da ga ne proizvajamo več.
Uspeh je viden že v nekaj dneh, največ v enem mesecu, odvisno pač od osebe, sam pa ta serum uporabljam že od lani junija in ko se obrijem resnično tudi vidim neko spremembo.
Slovenija kot pomnim je bila 4. država na svetu, z zastopstvom EGF Bioeffect od proizvajalca Sif cosmetics. Cena v denarju ni nizka, a vendarle vsaj zaenkrat nižja kot drugje po Evropi. Velja pa poudariti, da se doziranje ali nanašanje šteje po kapljah. Jaz konkretno potrbujem dve do tri kaplje za cel obraz ne vem pa če boste vi potrebovali eno ali štiri. Trajnost stekleničke je torej daljša kot krem, ki se jih dobi v trgovinah.
Sam sem relativno blizu tega podjetja, ki so mu že lani pripisali svetovni vzpon, kar se je do danes tudi zgodilo. Tudi obiskal sem jih, kar pomeni, da posredno nisem le kupec in opazovalec, pač žal bi mi bilo zamuditi srečanja s takšno ekipo kot jo ima Sif Cosmetics.
V Sloveniji zastopa Sif Cosmetics Phoebus d.o.o. iz Ljubljane, spletna stran pa je že aktivna, a kljub vsemu še v delni izdelavi.
www.phoebus.si Spodaj bom dodal tudi videa predstavitve na Islandski TV z angleškimi podnapisi in odprtje EGF za britanski trg.
Andres
[youtube=425,350]gidF29hHQgI[/youtube]
[youtube=425,350]ydRhSO1ggOs[/youtube]