PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on May 03, 2011, 07:32:55 AMMinfos? Kakšno lepo ime kaj pa je to za en kristal? To je tradicionalni sejem mineralov in fosilov v Tržiču. Pred nosom ga imam!
Minfos? Kakšno lepo ime kaj pa je to za en kristal?
Quote from: Maja on May 03, 2011, 07:34:50 AMQuote from: Jane on May 03, 2011, 07:32:55 AMMinfos? Kakšno lepo ime kaj pa je to za en kristal? To je tradicionalni sejem mineralov in fosilov v Tržiču. Pred nosom ga imam! Aja hahaha kokoš glupa jaz sem mislila da je kristal No KDAJ je pa Minfos?
Quote from: sasa on May 03, 2011, 07:49:23 AMJaa, Minfosss!!!!!! Komaj čakam!Drugače pa dobro jutro forum, kavica pol pa delat... Ma ne, preveč zmatrana, gremo rajš bluzit Bova šli po jajčka in krogle!!!
Jaa, Minfosss!!!!!! Komaj čakam!Drugače pa dobro jutro forum, kavica pol pa delat... Ma ne, preveč zmatrana, gremo rajš bluzit
Dajta še v mojem imenu, ker mi že tretje leto zaporedoma ne znese.
Sam jst ne garantiram, da bo pršlo kej do Gaje, če se nama strga Hec hec, itak da bova pustošili še za ostale, če hoče kdo oddati naročilo, naj kar pove, jst pobiram za ljubljanski konec
Quote from: sasa on May 04, 2011, 08:24:48 AMSam jst ne garantiram, da bo pršlo kej do Gaje, če se nama strga Hec hec, itak da bova pustošili še za ostale, če hoče kdo oddati naročilo, naj kar pove, jst pobiram za ljubljanski konec He, he. Verjamem, da bosta čisto na off.Bom razmislila, če res potrebujem kaj posebnega, ker sem se odločila, da si ne bom delala novih zalog kristalov. Sicer pa se ti lahko v kratkem oddolžim, ker grem v London. Merlin že kliče.
Jutro vsem. Kava se danes šteje v litrih... Bi šla kar nazaj spat, pa sem zaspala že ob 22ih . No vsaj sonce je, če so že temperature zimske