NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tea, če si pri volji, bi te lepo prosila za eno karmično karto za moje potovanje ( naslednji teden ), kako plodno, uspešno bo HVALA
Quote from: taja6 on September 26, 2011, 10:29:51 AMTea, če si pri volji, bi te lepo prosila za eno karmično karto za moje potovanje ( naslednji teden ), kako plodno, uspešno bo HVALA Potovanje bo čudovito. Venera napoveduje dobre čase in zadovoljstvo
Quote from: Pika on September 07, 2011, 06:50:43 PMQuote from: Tea on September 07, 2011, 02:04:55 PMQuote from: Pika on September 07, 2011, 09:16:28 AMQuote from: Pika on September 06, 2011, 11:52:21 AMKaj mi prinaša to sodelovanje? V poslovnem smislu.Hvala! Ups Nedoločen izzid ali odgovor - pravzaprav se ne brani in ne potiskaj. Pusti, sprejmi in predvsem neguj sodelovanje kot majhnega otroka, ki je ta trenutk potreben skrbne negeNo, ni traba da si ravno mama, lahko pa si medicinska sestra npr. Ojej, ja sej imam beden filing. No, ne beden, bolj brezzvezen. Bom poskusila bit medicinska sestra. Tea, če boš pri volji, bi prosila za dopolnilno karto. Recimo, da tega odnosa, sodelovanja, sploh ne upoštevam. Pač ti ljudje tam zraven so, bolje, da se na primer čimmanj ukvarjam z njimi in se posvetim sama sebi.Recimo, da grem tja zaradi sebe in ne zaradi sodelovanja. Se osredotočim nase. Kaj lahko pričakujem?Hvala!! Ogromno klepetanja
Quote from: Tea on September 07, 2011, 02:04:55 PMQuote from: Pika on September 07, 2011, 09:16:28 AMQuote from: Pika on September 06, 2011, 11:52:21 AMKaj mi prinaša to sodelovanje? V poslovnem smislu.Hvala! Ups Nedoločen izzid ali odgovor - pravzaprav se ne brani in ne potiskaj. Pusti, sprejmi in predvsem neguj sodelovanje kot majhnega otroka, ki je ta trenutk potreben skrbne negeNo, ni traba da si ravno mama, lahko pa si medicinska sestra npr. Ojej, ja sej imam beden filing. No, ne beden, bolj brezzvezen. Bom poskusila bit medicinska sestra. Tea, če boš pri volji, bi prosila za dopolnilno karto. Recimo, da tega odnosa, sodelovanja, sploh ne upoštevam. Pač ti ljudje tam zraven so, bolje, da se na primer čimmanj ukvarjam z njimi in se posvetim sama sebi.Recimo, da grem tja zaradi sebe in ne zaradi sodelovanja. Se osredotočim nase. Kaj lahko pričakujem?Hvala!!
Quote from: Pika on September 07, 2011, 09:16:28 AMQuote from: Pika on September 06, 2011, 11:52:21 AMKaj mi prinaša to sodelovanje? V poslovnem smislu.Hvala! Ups Nedoločen izzid ali odgovor - pravzaprav se ne brani in ne potiskaj. Pusti, sprejmi in predvsem neguj sodelovanje kot majhnega otroka, ki je ta trenutk potreben skrbne negeNo, ni traba da si ravno mama, lahko pa si medicinska sestra npr.
Quote from: Pika on September 06, 2011, 11:52:21 AMKaj mi prinaša to sodelovanje? V poslovnem smislu.Hvala!
Kaj mi prinaša to sodelovanje? V poslovnem smislu.Hvala!
Quote from: Tea on September 07, 2011, 07:02:20 PMQuote from: Pika on September 07, 2011, 06:50:43 PMQuote from: Tea on September 07, 2011, 02:04:55 PMQuote from: Pika on September 07, 2011, 09:16:28 AMQuote from: Pika on September 06, 2011, 11:52:21 AMKaj mi prinaša to sodelovanje? V poslovnem smislu.Hvala! Ups Nedoločen izzid ali odgovor - pravzaprav se ne brani in ne potiskaj. Pusti, sprejmi in predvsem neguj sodelovanje kot majhnega otroka, ki je ta trenutk potreben skrbne negeNo, ni traba da si ravno mama, lahko pa si medicinska sestra npr. Ojej, ja sej imam beden filing. No, ne beden, bolj brezzvezen. Bom poskusila bit medicinska sestra. Tea, če boš pri volji, bi prosila za dopolnilno karto. Recimo, da tega odnosa, sodelovanja, sploh ne upoštevam. Pač ti ljudje tam zraven so, bolje, da se na primer čimmanj ukvarjam z njimi in se posvetim sama sebi.Recimo, da grem tja zaradi sebe in ne zaradi sodelovanja. Se osredotočim nase. Kaj lahko pričakujem?Hvala!! Ogromno klepetanja Tole se je pa izšlo natanko tako. Odnos je bil potem super, sem bila medicinska sestra recimo, naklepetali smo se pa za naprej in za nazaj.
Lahko eno kartico za moj razgovor?
Quote from: Maja on October 10, 2011, 02:02:42 PMLahko eno kartico za moj razgovor?Karta Sonce
Quote from: Tea on October 10, 2011, 02:09:54 PMQuote from: Maja on October 10, 2011, 02:02:42 PMLahko eno kartico za moj razgovor?Karta Sonce Oooooooooo!!! Zažigam. Joj, da bi le bilo ... Sicer je delovno mesto v Ljubljani ... Ampak je za nedoločen čas pa ziher ponoči ne delajo.
Quote from: Maja on October 10, 2011, 02:14:16 PMQuote from: Tea on October 10, 2011, 02:09:54 PMQuote from: Maja on October 10, 2011, 02:02:42 PMLahko eno kartico za moj razgovor?Karta Sonce Oooooooooo!!! Zažigam. Joj, da bi le bilo ... Sicer je delovno mesto v Ljubljani ... Ampak je za nedoločen čas pa ziher ponoči ne delajo. Kako pa je bilo s tem
Quote from: Jane on October 25, 2011, 12:04:41 PMQuote from: Maja on October 10, 2011, 02:14:16 PMQuote from: Tea on October 10, 2011, 02:09:54 PMQuote from: Maja on October 10, 2011, 02:02:42 PMLahko eno kartico za moj razgovor?Karta Sonce Oooooooooo!!! Zažigam. Joj, da bi le bilo ... Sicer je delovno mesto v Ljubljani ... Ampak je za nedoločen čas pa ziher ponoči ne delajo. Kako pa je bilo s tem V roku enega meseca nas bodo obvestili ali ustrezamo ali ne in nas mogoče še povabili na razgovor z vodstvom. Nestrpno čakam ... Glede na pestro dogajanje v moji karti bi lahko bilo kaj ...
Lahko prosim za eno karto glede neke osebe? Poslovno-hobi-prijateljska naveza.