NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vprašala bi kaj pravijo planeti kako mi kaj kaže na ljubezenskem področju?Hvala že vnaprej.PIP
Tudi mene zanima glede določe stvari, imam v mislih vprašanje? Hvala Tea
Quote from: sandry_ca on April 11, 2011, 09:52:06 AMTudi mene zanima glede določe stvari, imam v mislih vprašanje? Hvala Tea to tvojo določeno stvar analiziraj in potem dopusti, da zaznaš rešitev. Vsekakor pa jo spravi v tek tako, da boš o njej skomunicirala oz. izrazila natančno tvoje želje in se usmerila k cilju.
Quote from: Urša on April 11, 2011, 09:47:13 AMVprašala bi kaj pravijo planeti kako mi kaj kaže na ljubezenskem področju?Hvala že vnaprej.PIPSama sreča te je .............. ozri se naokoli predvsem pa dopusti, da se res zgodi
Nekaj dni sem zdržala, zdaj pa ne gre več. Nekam v tujino se odpravljam jutri... pa bi rada kakšno modro misel s sabo ponesla. Hvala!
Quote from: Pika on April 11, 2011, 12:11:03 PMNekaj dni sem zdržala, zdaj pa ne gre več. Nekam v tujino se odpravljam jutri... pa bi rada kakšno modro misel s sabo ponesla. Hvala! Super bo Pika ....ti sam sprosti svoje potenciale
Quote from: Tea on April 11, 2011, 12:48:19 PMQuote from: Pika on April 11, 2011, 12:11:03 PMNekaj dni sem zdržala, zdaj pa ne gre več. Nekam v tujino se odpravljam jutri... pa bi rada kakšno modro misel s sabo ponesla. Hvala! Super bo Pika ....ti sam sprosti svoje potenciale Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Ariadna previdno, se nič ne mudi ..... še prej bo treba pogledat stare vzorce