PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on May 10, 2011, 05:46:33 PMQuote from: nensi on May 10, 2011, 03:09:09 PMTea prosila bi te za vpogled glede nadaljnega sodelovanja z ž osebo, ali je vse skupaj sploh še zdravo in pametno zame? Kaj pa začetek sodelovanja z m osebo, ki se kaže na vidiku.Zelo hvala, objem Na osebo ž se je odprl južni vozel, kar definitivno pomeni, da si zadevo zaključila in bi v nasprotnem le še vlekla nekaj, kar je že zaključeno v karmičnem smislu.Na osebo M imaš Venero - uživaj draga Objem Hvala draga Tea, mi bo pomagalo dalje.Kaj posebnega kar Venera pomeni v poslovnem sodelovanju?Hvala, objem
Quote from: nensi on May 10, 2011, 03:09:09 PMTea prosila bi te za vpogled glede nadaljnega sodelovanja z ž osebo, ali je vse skupaj sploh še zdravo in pametno zame? Kaj pa začetek sodelovanja z m osebo, ki se kaže na vidiku.Zelo hvala, objem Na osebo ž se je odprl južni vozel, kar definitivno pomeni, da si zadevo zaključila in bi v nasprotnem le še vlekla nekaj, kar je že zaključeno v karmičnem smislu.Na osebo M imaš Venero - uživaj draga Objem
Tea prosila bi te za vpogled glede nadaljnega sodelovanja z ž osebo, ali je vse skupaj sploh še zdravo in pametno zame? Kaj pa začetek sodelovanja z m osebo, ki se kaže na vidiku.Zelo hvala, objem
Quote from: nensi on May 11, 2011, 10:04:24 AMQuote from: Tea on May 10, 2011, 05:46:33 PMQuote from: nensi on May 10, 2011, 03:09:09 PMTea prosila bi te za vpogled glede nadaljnega sodelovanja z ž osebo, ali je vse skupaj sploh še zdravo in pametno zame? Kaj pa začetek sodelovanja z m osebo, ki se kaže na vidiku.Zelo hvala, objem Na osebo ž se je odprl južni vozel, kar definitivno pomeni, da si zadevo zaključila in bi v nasprotnem le še vlekla nekaj, kar je že zaključeno v karmičnem smislu.Na osebo M imaš Venero - uživaj draga Objem Hvala draga Tea, mi bo pomagalo dalje.Kaj posebnega kar Venera pomeni v poslovnem sodelovanju?Hvala, objem Venera v poslovnem sodelovanju vsekakor pomeni, da bodo odnosi zelo pomembni pri delu in uspehu, vsekakor bodo morali biti harmonični, da bo posel tudi tak, kot mora biti. Sicer pa je Venera v vsakršnem smislu planet lepote, sodelovanja in harmonije, zato to vnaša v osebni ali pa poslovni partnerski odnos.
Quote from: Tea on May 11, 2011, 10:15:47 AMQuote from: nensi on May 11, 2011, 10:04:24 AMQuote from: Tea on May 10, 2011, 05:46:33 PMQuote from: nensi on May 10, 2011, 03:09:09 PMTea prosila bi te za vpogled glede nadaljnega sodelovanja z ž osebo, ali je vse skupaj sploh še zdravo in pametno zame? Kaj pa začetek sodelovanja z m osebo, ki se kaže na vidiku.Zelo hvala, objem Na osebo ž se je odprl južni vozel, kar definitivno pomeni, da si zadevo zaključila in bi v nasprotnem le še vlekla nekaj, kar je že zaključeno v karmičnem smislu.Na osebo M imaš Venero - uživaj draga Objem Hvala draga Tea, mi bo pomagalo dalje.Kaj posebnega kar Venera pomeni v poslovnem sodelovanju?Hvala, objem Venera v poslovnem sodelovanju vsekakor pomeni, da bodo odnosi zelo pomembni pri delu in uspehu, vsekakor bodo morali biti harmonični, da bo posel tudi tak, kot mora biti. Sicer pa je Venera v vsakršnem smislu planet lepote, sodelovanja in harmonije, zato to vnaša v osebni ali pa poslovni partnerski odnos. Hvala srčica, te objemam, imej mavrično lep dan
O, tudi jaz bi lepo prosila.2 zadevi imam. Ena uradna vloga, bo pozitivno rešena?En nakup bi naredila, kako kaže?Hvala!!!!
Pika - izvlekla sem Jupitra, tako da JA