NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Maja on June 14, 2011, 12:49:19 PMLahko potem še jaz piskrček pristavim? Čisto na splošno bi rabila eno. Da vidim, kako stvari stojijo, čemu naj se posvetim ...vsemu kar že počneš. Tudi tebi sem izvlekla Severni vozel v Ovnu v 5 hišiPrevzemi komando, iniciativo, akcijo, uporabi svojo ustvarjalnost in uspeh je tukaj
Lahko potem še jaz piskrček pristavim? Čisto na splošno bi rabila eno. Da vidim, kako stvari stojijo, čemu naj se posvetim ...
Quote from: Princes on June 14, 2011, 10:06:31 AMOj, dekleta, prosila bi za karto na vprašanje, ki ga imam v mislih. Lepo prosim Hvala Severni vozel v Škorpijonu v 12 hišiKer ne vem točno za področje, bi rekla, da imaš vse pod kontrolo. Zaenkrat je sicer bolje, da se še ne "izdaš", ali pa to narediš na nekskrit način. Naj te ne skrbi zaradi ničesa, severni vozel poskrbi, da je vse tako, kot mora biti.
Oj, dekleta, prosila bi za karto na vprašanje, ki ga imam v mislih. Lepo prosim Hvala
Quote from: Nena on June 14, 2011, 12:34:38 PMOjla...dobila sem eno ponudbo za delo čez poletje. Nekako se ne morem čist odločit. Lahko prosim za kak namig?? Hvala NeptunZaenkrat je tole še nekak v megli. Doreči stvari, preden obljubiš in dogovor naj bo vsaj v pisni obliki, tudi glede zaslužka, del. časa in ostalega
Ojla...dobila sem eno ponudbo za delo čez poletje. Nekako se ne morem čist odločit. Lahko prosim za kak namig?? Hvala
Quote from: Tea on June 14, 2011, 01:03:10 PMQuote from: Nena on June 14, 2011, 12:34:38 PMOjla...dobila sem eno ponudbo za delo čez poletje. Nekako se ne morem čist odločit. Lahko prosim za kak namig?? Hvala NeptunZaenkrat je tole še nekak v megli. Doreči stvari, preden obljubiš in dogovor naj bo vsaj v pisni obliki, tudi glede zaslužka, del. časa in ostalegaHvala Tea. Itak moram javit do petka, do takrat pa si bom nardila spisek svojih pogojev:)
Quote from: Tea on June 14, 2011, 01:01:17 PMQuote from: Princes on June 14, 2011, 10:06:31 AMOj, dekleta, prosila bi za karto na vprašanje, ki ga imam v mislih. Lepo prosim Hvala Severni vozel v Škorpijonu v 12 hišiKer ne vem točno za področje, bi rekla, da imaš vse pod kontrolo. Zaenkrat je sicer bolje, da se še ne "izdaš", ali pa to narediš na nekskrit način. Naj te ne skrbi zaradi ničesa, severni vozel poskrbi, da je vse tako, kot mora biti.Hvala Tea Mi je v pomoč
Quote from: Tejka on June 13, 2011, 10:45:48 PMEno hiško gledam, pa se ne morem odločit. Všeč mi je, samo mi je predaleč (Postojna)... Pa še prevelika je samo za nas. Kaj pravijo karte, naj iščem drugje ali naj vzamem?Kaj pa vem Tejka. Odprla sem Saturna in tudi v tvoji astro karti, mora Saturn jeseni še preko tvoje Lune. Se mi pa zdi, da je tudi P Luna v kvadratu z Merkurjem.Najbrž je ob tem vprašanju za pregledat nekaj bistvenih stvari, ki ti znajo biti pomembne pri nakupu nepremičnine.
Eno hiško gledam, pa se ne morem odločit. Všeč mi je, samo mi je predaleč (Postojna)... Pa še prevelika je samo za nas. Kaj pravijo karte, naj iščem drugje ali naj vzamem?
Ali lahko prosim nafehtam za moje finance... Hvala
Lahko še jaz za finance in kariero do konca leta?
Uuuuuuuuuuuuu loto bom zadela. Sej sm vedla, da je sedmica moja
Jst bi pa službo, kaj je tisto, na kar moram biti še pozorna, da pride redna služba do mene? Občutek mam, da mi nekaj še fali, da nečesa ne vidim.
Quote from: sasa on June 21, 2011, 10:49:14 AMJst bi pa službo, kaj je tisto, na kar moram biti še pozorna, da pride redna služba do mene? Občutek mam, da mi nekaj še fali, da nečesa ne vidim.No če sprašuješ česa ne vidiš, zaradi tvoje prevelike poštenosti in iskrenosti in tvojih dejanj so odzivi delodajalcev takšni. Kaj moraš storiti, da pride služba k tebi hmmm...( vrgla nove karte)....stopi v akcijo in uporabi vse svoje vire in poznanstva, na razgovorih, pa si pripiši čim več zaslug kako je določena zadeva uspela zaradi tebe