NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Maja on June 21, 2011, 10:31:18 AMLahko še jaz za finance in kariero do konca leta?Počasi se daleč pride, zdaj imaš vso možnost in energijo, da si narediš boljše čase
Lahko še jaz za finance in kariero do konca leta?
Lep pozdrav!Se priporočam tudi jaz za odg na vprašanje ... Ali je končana/razčiščena zgodba z neko osebo ... in se ne bo več pojavljala v mojem življenju?
Jane mi lahko lepo prosim pogledaš tole mojo dediščino. Kaj naj naredim, da se bo rešilo tako kot želimo?
Quote from: ariadna on June 26, 2011, 10:15:16 PMLep pozdrav!Se priporočam tudi jaz za odg na vprašanje ... Ali je končana/razčiščena zgodba z neko osebo ... in se ne bo več pojavljala v mojem življenju?Mislim da še ne čisto dokončno, nekaj bo še treba razrešit v domačem krogu.
Quote from: Tejka on June 29, 2011, 08:58:14 PMJane mi lahko lepo prosim pogledaš tole mojo dediščino. Kaj naj naredim, da se bo rešilo tako kot želimo?z neko povezavo v zvezi s tvojimi prijatelji bi znalo uspet. Uporabi intuicijo, čustva, prijatelje in pozabi na preteklost.
PikaUčite se drug od drugega in ste drug drugemu največji učitelj. Dopustite rast in širitev na vseh nivojih.Uspeh