NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaz pa rabim pomoč pri interpretaciji: PLUTON - BIK - 4.HIŠA. Vprašanje: Kaj mi kaže na ljubezenskem področju. (tudi pri vprašanju za določeno osebo - se bo kaj razvilo - so se pokazale iste karte)Bi pa prosila, če še sama povlečeš karte zame za tole področje.Hvala.
Hmmm, če dobro pomislim, bo kar držalo.Čeprav si ravno ne znam razložit zadevo z določeno osebo ???Zaenkrat hvala.PIP
Quote from: Opal on July 18, 2011, 11:28:51 AMTea, prosim lahko pogledaš kako kaže v prihodnje spoznavanje z določeno moško osebo ?Hvala Venera
Tea, prosim lahko pogledaš kako kaže v prihodnje spoznavanje z določeno moško osebo ?Hvala
Ja novo ne more pridet dokler ne končaš starega
Quote from: sandry_ca on July 18, 2011, 08:50:40 PMHey, tudi jaz imam vprašanje! Ali je že pravi čas, da se lotim svojega življenskega poslanstva, vodstva otrok? Hvala Severni vozel - vedno je pravi čas
Hey, tudi jaz imam vprašanje! Ali je že pravi čas, da se lotim svojega življenskega poslanstva, vodstva otrok? Hvala
Lahko še zame pogledaš prosim? Kaj naj storim, kako naj se obnašam? Sanje so mi splavale po vodi...
Quote from: Luna on July 19, 2011, 11:21:06 PMLahko še zame pogledaš prosim? Kaj naj storim, kako naj se obnašam? Sanje so mi splavale po vodi... Pogovor s kakšno moško osebo v tvoji intimni bližini bi ti lahko pomagal razjasniti dvome.Tvoje sanje vsebujejo tudi krize skozi katere boš našla pot kako služit drugim na pravi način.
Pozdravček, lahko še jaz prosim za nasvet ... vprašanje imam v mislih. Hvala in prijeten dan, a