IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
A lahko prosim za eno karto Tea
Bi tudi jaz kakšno. Vprašanj itak miljon... Dediščina pa nek dotični osebek me daje, pa... No kar bodo namignile pač bodo hihihi
Živjo, Tea,tudi jaz bom vesela odgovora na temo zasebnega/družinskega življenja.Hvala!
Quote from: Pika on May 10, 2011, 07:32:48 AMŽivjo, Tea,tudi jaz bom vesela odgovora na temo zasebnega/družinskega življenja.Hvala! Zdajle je čas za sanjarjenje, manj pa za fizične aktivnosti, Pika. Tudi čas za popuščanje in prepustitev toku.....Ne razmišljaj, samo bodi.
Quote from: tadeja11 on May 09, 2011, 08:08:00 PMA lahko prosim za eno karto Tea Si del nečesa višjega Tadeja, zato neguj, uživaj v enosti z vsem kar jeNa poti je zadovoljstvo, ljubezen, sreča ........
Quote from: Tejka on May 09, 2011, 09:03:09 PMBi tudi jaz kakšno. Vprašanj itak miljon... Dediščina pa nek dotični osebek me daje, pa... No kar bodo namignile pač bodo hihihiDediščina: Saturn v 3... bodi previdna in realna glede tega vprašanja. Dobro razmisli kako boš stvari spravila v tek. Priskrbi si informacije iz prave roke, vsekakor pa se je dobro posvetovat s kom in morebiti prosit za nasvet. Na vprašanje ljubezni imaš pa Jupitra
Tea še jaz prosim za karte, mam vprašanje v mislih, če naredim določen korak. Hvala
Tea prosila bi te za vpogled glede nadaljnega sodelovanja z ž osebo, ali je vse skupaj sploh še zdravo in pametno zame? Kaj pa začetek sodelovanja z m osebo, ki se kaže na vidiku.Zelo hvala, objem
Quote from: Jane on May 10, 2011, 08:19:44 AMTea še jaz prosim za karte, mam vprašanje v mislih, če naredim določen korak. Hvala Pluton - mislim da moraš, vendar prej še pošlataj tisto, kar se zdaj ne vidi
še jaz bi prosila hvala
Quote from: sandry_ca on May 10, 2011, 08:58:46 PMše jaz bi prosila hvala Sandra - Saturn pravi, da zrelost prinese rezultate. Previdnost te dni ne bo odveč, predvsem pa realnost in premislek.
Quote from: nensi on May 10, 2011, 03:09:09 PMTea prosila bi te za vpogled glede nadaljnega sodelovanja z ž osebo, ali je vse skupaj sploh še zdravo in pametno zame? Kaj pa začetek sodelovanja z m osebo, ki se kaže na vidiku.Zelo hvala, objem Na osebo ž se je odprl južni vozel, kar definitivno pomeni, da si zadevo zaključila in bi v nasprotnem le še vlekla nekaj, kar je že zaključeno v karmičnem smislu.Na osebo M imaš Venero - uživaj draga Objem