O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
KARMIČNE ASTROLOŠKE KARTE 2. del
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Maja on November 18, 2011, 07:39:49 AM ---
--- Quote from: Jane on October 25, 2011, 12:04:41 PM ---
--- Quote from: Maja on October 10, 2011, 02:14:16 PM ---
--- Quote from: Tea on October 10, 2011, 02:09:54 PM ---
--- Quote from: Maja on October 10, 2011, 02:02:42 PM ---Lahko eno kartico za moj razgovor?
--- End quote ---
Karta Sonce ;)
--- End quote ---
Oooooooooo!!! Zažigam. ;D
Joj, da bi le bilo ... Sicer je delovno mesto v Ljubljani ... Ampak je za nedoločen čas pa ziher ponoči ne delajo. :D
--- End quote ---
Kako pa je bilo s tem ;)
--- End quote ---
No, tu sem včeraj dobila negativen odgovor ... Kaj je karta potem hotela povedat? ???
--- End quote ---
Da imaš veliko srečo, ker je odgovor negativen.
Jane:
--- Quote from: Maja on October 10, 2011, 02:02:42 PM ---Lahko eno kartico za moj razgovor?
--- End quote ---
Karta Sonce ;)
--- End quote ---
Joj, da bi le bilo ... Sicer je delovno mesto v Ljubljani ... Ampak je za nedoločen čas pa ziher ponoči ne delajo. :D
--- End quote ---
Kako pa je bilo s tem ;)
--- End quote ---
No, tu sem včeraj dobila negativen odgovor ... Kaj je karta potem hotela povedat? ???
--- End quote ---
Ja sam razgovor ti je šel verjetno dobro, ne? Ker sva gledale za razgovor in je padla sonce, interpretiram tako, da se moraš na razgovoru vesti samozavestno in ne odstopati od svojih idealov. Potem se pa že razplete tako, da je tebi v prid ;) Že ni bilo zate...
Maja:
--- Quote from: Jane on November 18, 2011, 07:44:47 AM ---
--- End quote ---
Karta Sonce ;)
--- End quote ---
--- End quote ---
Kako pa je bilo s tem ;)
--- End quote ---
--- End quote ---
Ja sam razgovor ti je šel verjetno dobro, ne? Ker sva gledale za razgovor in je padla sonce, interpretiram tako, da se moraš na razgovoru vesti samozavestno in ne odstopati od svojih idealov. Potem se pa že razplete tako, da je tebi v prid ;) Že ni bilo zate...
--- End quote ---
Ja, razgovor je bil odličen ... Čakam torej na kaj novega. Upam, da kmalu ...
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Pika on November 16, 2011, 09:13:15 AM ---Sem šla brat o Neptunu. Tole sem skopirala z intrerneta:
"Neptun je eden od najkasneje odkritih planetov in mnogi astrologi v njem vidijo fino naravo, ki je podobna glasbi. Zato, Neptun prinaša občutke idealizma, duhovnosti, umetniške in glasbene talente, kar je podobno planetu Veneri."
Nekoč mi je astrologinja razložila, da se Neptuna drugače interpretira pri umetnikih, saj je v tem primeru recimo "ugoden".
Zato razmišljam, če si karto lahko interpretiram tudi na ta način, namesto kot "iluzijo, nejasnost, meglo itd...".
Deklica kaže precej umetniških nagnjenj, njena domišljija je osupljiva.
--- End quote ---
Po prvih dveh učnih uricah sem prepričana, da je tale karta govorila o ugodnih plateh Neptuna.
;)
MAI:
Tale forum je res zelo zelo zanimiv, sm ga že skor celega prečesala :) polno je še sicer neznanih stvari zame ampak vse več vem :)
Bi mi lahko kdo izvlekel eno kartico glede partnerskega odnosa, ali se bodo stvari razčistile, kako kaže?
Hvala :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version